Fanfare St. Cecilia Harelbeke

Fanfare Sint-Cecilia

Fanfare Sint-Cecilia

De Fanfare Sint-Cecilia uit Harelbeke is één van de oudste fanfares van ons land, gesticht in 1809. Wij zijn een groep vrienden van ongeveer 30-tal muzikanten met zeer veel zin om elke woensdagavond te repeteren !  

Wij zijn een fanfare in de klassieke zin van het woord, Werelderfgoed dus 😊 en wij zijn daar trots op !  Jaarlijks geven we een drietal concerten en we zorgen altijd voor een mix van lichte Hafabra-muziek vergezeld van wat klassieke fanfare werken. Uiteraard ontbreken wij ook niet op de jaarlijkse Harelbeke Kermis-uitstap en vieren we traditioneel onze Sint-Cecilia in november.

Bij ons zijn alle leeftijdsgroepen welgekomen, van jong tot oud, van ervaren tot starter, wij nemen je graag mee op sleeptouw en zorgen ervoor dat je jouw muzikale talenten kan ontplooien in een toffe vriendengroep. 

Wij repeteren elke woensdagavond om 19h30 - 21h30 in ons lokaal in de Ballingenweg te Harelbeke onder de deskundige leiding van Martin Van Walleghem. De jeugd start iets vroeger om 19h00 en wie kan en zin heeft blijft dan voor de repetitie met de grote fanfare. Wij pogen ernaar om jong en oud samen te laten musiceren, elk op zijn niveau, elk op zijn kunnen... 

Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met de voorzitter, Kevin Van Ongeval op fanfare@sintceciliaharelbeke.be ofwel 0495/322.733

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen !