Openingsfeest Huis van het Kind

Sinds januari heeft Huis van het Kind een thuisbasis in Marktplein 7. Op vrijdag 24 mei rollen we de rode loper uit voor alle Harelbeekse gezinnen en vieren we samen de opening. Van 15 tot 18 uur kan je er terecht voor een superleuke namiddag.

Wat wil je zeker niet missen? 

Plezier voor iedereen

Springkasteel Huis van het Kind

Het wordt een prettige namiddag voor het hele gezin. Kinderen kunnen onbeperkt springen op het springkasteel, creatief zijn met kindertattoos, genieten van de mega speelbus of van het bezoek van de brandweer. (Groot)ouders krijgen meer info over activiteiten en inhoud van Huis van het Kind.

Gratis genieten

Gratis ijsjes Huis van het Kind

Het feest is volledig gratis. Dat betekent niet alleen heel veel speelplezier, maar ook lekkere ijsjes voor alle kinderen en jongeren! Trouwens, bijna alle activiteiten van het Huis van het Kind zijn gratis, je kan er altijd terecht voor meer informatie.

Bezoek van Bumba en Kabouter Plop

Bumba en plop Huis van het Kind

Dé ultieme helden van je kind komen speciaal naar Harelbeke om je kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Selfies maken – ook met de (groot-) ouders – is toegestaan.

Avontuurlijke wandelzoektocht

Ridder en jonkvrouw Huis van het Kind

Bind je veters vast en duik in het avontuur. Onze wandelzoektocht op woensdag 15 mei voor kinderen van 3 tot 8 jaar is meer dan een wandeling, het is een missie vol verrassingen en teamwork. Een perfecte mix van fun en bonding voor jou en je kleine avonturier. Neem deel aan de Wandelzoektocht ‘Ridder en Jonkvrouw’ van 15 tot 17 uur.