Word animator bij de jeugddienst

2023 werving animatoren

Ben jij 15 jaar of ouder?  Vind je het super om kinderen te animeren? Doe je graag gek? Hou jij stiekem nog altijd van spelen?

Dan kan je aan de slag als vrijwilliger bij de jeugddienst! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste animatoren die zin hebben om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen of activiteiten te begeleiden.

Kijk je uit naar een fantastische vakantie, leuke activiteiten doorheen het schooljaar, themakampen voor kleuters, een uitdagend kamp voor kinderen met een beperking, af en toe een evenement begeleiden, ...? Voor elk wat wils! Per halve dag die je meewerkt ontvang je een vrijwilligersvergoeding van 14 € (zonder animatorattest of sociaal diploma) of 17 € (met animatorattest of sociaal diploma).

Ontdek het hier!

Voor elk wat wils!

2023 werving animatoren 2

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kan de gegevensfiche onderaan deze pagina invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op en kan je lanskomen voor een kennismakingsgesprek.

Twijfel je nog of heb je vragen? Kom gerust eens langs op de jeugddienst. Wij geven je graag meer uitleg!

Meer info: 056/733 482 of via mail

Animator 3

Cursus Animator in het Jeugdwerk

Wil jij graag animator worden? Dan is de cursus animator van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk zeker iets voor jou!

Een cursus animator bestaat uit spelen, spelen en nog eens spelen! Door zelf allerlei dingen te ontdekken krijg je veel inspiratie om er op het speelplein volledig voor te gaan. Verkleden, bouwen, inleven, fantaseren, originele spelletjes verzinnen, ... je leert het er allemaal! Daarnaast krijg je ook een pak informatie over het omgaan met kinderen. Kortom, tijdens de week krijg je de basis mee om een fantastische animator te worden op het speelplein!

Bovendien ontvang je na je stage het attest 'Animator in het Jeugdwerk' die erkend wordt door de Vlaamse Overheid.

Omdat wij de cursus een meerwaarde vinden, geven wij graag een duwtje in de rug in de vorm van een deel van de terugbetaling van het cursusgeld. Meer info? Kom zeker eens langs op de jeugddienst!

Persoonsgegevens
De foto zal gebruikt worden om uit te hangen tijdens de vakantiewerking. 
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, jpeg.
Stuur ons een duidelijk foto van jezelf.
Heb je een attest animator of ben je afgestudeerd in een sociale richting?
Stuur je attest mee.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: pdf, docx, doc, jpg.
Noteer hieronder
Ik wil meewerken met