UiT-Kajuit

UiT-Kajuit

De Uit-Kajuit staat voor een divers aanbod leuke themakampen voor specifieke leeftijdsgroepen. De kampen worden georganiseerd voor

- 3 jaar - 3de kleuter

- 1ste leerjaar - 3de leerjaaar

- 4de leerjaar -12 jaar

We voorzien een gevarieerde week waarin we enkele workshops en af en toe een uitstap op het programma zetten. Ook de animatoren verzinnen met veel plezier de beste activiteiten voor jullie, die passen in het thema van die week. De kampen en activiteiten worden georganiseerd voor een kleine groep kinderen met vaste begeleiding. Bij elk kamp is ook vooropvang voorzien vanaf 7u30 en is er na-opvang tot 18u.

Over de middag eten we samen onze boterhammetjes op.

  UiT-Kajuit kampen 2023

  UK kampen 2023

  Inschrijven en betalen voor een activiteit

  Inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen kan online via de webshop. Dit kan enkel via de ouder-account.

  - Heb je als ouder nog geen account? Maak die dan eerst aan. 

  - Je kan de bestaande accounts van je kind(eren) koppelen aan jouw account. Indien je kind(eren) nog geen account hebben, kan je hen ook toevoegen via de gezinsrelaties. 

  Op deze manier kan je meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven.

  Meer info ivm het aanmaken van een account of het koppelen van gezinsleden vind je hier

  Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

  Via de webshop schrijf je je kind in voor de verschillende activiteiten en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inschrijvingen.

  We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

   

  UiT-Kajuit Algemeen 2

  Annuleren van een activiteit

  Bij annulering van een inschrijving voor een kamp worden volgende bedragen terugbetaald:

  - Tot en met 31 dagen voor de start van het kamp kan je gratis annuleren.

  - Vanaf 30 dagen voor de start van het kamp: 50% van de deelnameprijs wordt terugbetaald.

  - Vanaf de start van het kamp: geen teruggave meer.

  Bij annulering omwille van ziekte of familiale omstandigheden wordt de deelnameprijs enkel terugbetaald na voorlegging van een doktersbriefje of overige bewijsstukken en indien de Jeugddienst of Sport Harelbeke op voorhand verwittigd werd. Indien de deelnemer slechts een deel van de activiteit afwezig is, wordt de dagprijs terugbetaald van de dagen waarop de deelnemer door ziekte niet kon deelnemen aan de activiteit. De terugbetaling gebeurt na afloop van de activiteit. 

  Uitpas

  Met de UiTPAS naar UiT-Kajuit!

  De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens UiT-Kajuit kampen!

  Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

  UiT-Kajuit Algemeen 1

  Activiteiten in 2023

  Het volledige aanbod Vakantiekriebels 2023 vind je hier.

  Meer info

  Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
  Tel: 056 733 482 | E-mail: jeugd@harelbeke.be