UiT-Kajuit

UiT-Kajuit

De Uit-Kajuit staat voor een divers aanbod leuke themakampen voor specifieke leeftijdsgroepen. De kampen worden georganiseerd voor 3-6 jarigen, 7-9 jarigen en 10-12 jarigen.

Tijdens elk kamp staan een daguitstap, verschillende workshops en enkele eigen activiteiten op het programma, die passen in het thema van die week. De kampen en activiteiten worden georganiseerd voor een kleine groep kinderen met vaste begeleiding. Bij elk kamp is ook vooropvang voorzien vanaf 7u30 en is er na-opvang tot 18u.

Over de middag eten we samen onze boterhammetjes op.

We vragen om volgende afspraken strikt na te leven wegens de huidige COVID-19 situatie.

  • Zet je kind af aan de ingang, ouders gaan niet binnen op de werking.
  • Houd voldoende afstand terwijl je wacht om je kind in te schrijven.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Kinderen die ziek zijn blijven thuis en gaan niet naar de speelpleinwerking.

UiT-Kajuit kampen 2020

UiT-Kajuit 2020

Inschrijven en betalen voor een activiteit

Inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen en activiteiten kan online, via de webshop.

Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met de gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

Heb je je kind nog nooit ingeschreven via de webshop, neem dan contact op met de Jeugddienst of Sportdienst zodat de account actief is op het moment dat je wil inschrijven.

Via de webshop schrijf je je kind in voor de verschillende activiteiten en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inschrijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

 

UiT-Kajuit 3-6 4

Annuleren van een activiteit

Bij annulering van een inschrijving voor een kamp of 2daagse worden volgende bedragen terugbetaald:

- Tot één week voor de start van de activiteit: er wordt een annulatiekost van 2 € aangerekend, de rest van de deelnameprijs wordt terugbetaald.

- Vanaf één week voor de start van de activiteit: 50% van de deelnameprijs wordt terugbetaald.

Bij annulering omwille van ziekte of familiale omstandigheden wordt de deelnameprijs enkel terugbetaald na voorlegging van een doktersbriefje of overige bewijsstukken en indien de Jeugddienst of Sportdienst op voorhand verwittigd werd. Indien de deelnemer slechts een deel van de activiteit afwezig is, wordt de dagprijs terugbetaald van de dagen waarop de deelnemer door ziekte niet kon deelnemen aan de activiteit. De terugbetaling gebeurt na afloop van de activiteit. Bij ziekte wordt er geen annulatiekost aangerekend.

Uit-pas

Met de UiTPAS naar UiT-Kajuit!

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens UiT-Kajuit kampen!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

UiT-Kajuit 7-9 3

Activiteiten in 2020

Het volledige vakantieaanbod voor 2020 kan je terugvinden in de Vakantiekriebels. 

 

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeugd@harelbeke.be