Kom je huis uit met... UiTPAS

Heb jij je UiTPAS al?

VANAF NU BESCHIKBAAR IN ZUID-WEST-VLAANDEREN

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten van de regio kan je met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, film, workshops en nog veel meer. Met UiTPAS zuidwest kan je nu nog meer van dit eindeloze aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt kan je PUNTEN SPAREN en deze INRUILEN voor EXTRA VOORDELEN.

 

Wat is UiTPAS zuidwest?

UiTPAS zuidwest is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen.

 

Voor wie is UiTPAS zuidwest?

UiTPAS zuidwest staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS zuidwest hebben. De vrijetijdspas is er al voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kan met UiTPAS zuidwest terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem. Woon je in Avelgem, Kortrijk of Wervik dan kan je UiTPAS zuidwest ook gebruiken met je identiteitskaart.

 

Heb je een beperkt inkomen?

UiTPAS zuidwest is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS zuidwest aan €1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten. Dit is mogelijk voor OCMW-cliënten en mensen in collectieve schuldenregeling die in begeleiding zijn van een hiertoe erkende instanties. Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het OCMW of het sociaal huis in je gemeente.

Waar kan je UiTPAS zuidwest kopen?

Ga met je identiteitskaart langs bij één van volgende verkooppunten in je gemeente:

Bibliotheek - Eilandstraat 2 Harelbeke
DC De Parette - Paretteplein 19 Harelbeke
DH De Rijstpekker - Kasteelstraat 13 Hulste
CC Het Spoor - Eilandstraat 6 Harelbeke
Sportdienst - Stasegemsesteenweg 21 Harelbeke
Jeugddienst - Tweebruggenstraat 30 Harelbeke
Museum Peter Benoit - Marktstraat 55 Harelbeke

Waar kan je punten sparen en omruilen met UiTPAS zuidwest?

Je kan met je UiTPAS UiTpunten sparen bij alle aanbieders op de lijst hieronder. Daarnaast kan je ook UiTpunten sparen in andere UiTPAS gemeenten zoals: Brussel, regio Dender (Aalst, Dendermonde, Erpe-Mere, Lede,Wetteren...), regio Gent (Gent, Destelbergen en Merelbeke), Haaltert, regio Kempen (Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar), Leuven, Lier, Maasmechelen, Mechelen, Meetjesland (Assenede en Eeklo), Oostende en regio Westhoek (Diksmuide, Ieper, Poperinge en Zonnebeke). In de toekomst zullen nog meer gemeentes UiTPAS aanbieden waar je dan ook met je UiTPAS zuidwest zal terugkunnen.

Meer info: uitinzuidwest.be

Verschillende organisaties en aanbieders van vrijetijdsactiviteiten zijn nog aan het werken om je UiTPUNTEN op een zo vlot mogelijke manier te laten sparen. Vandaar is het mogelijk dat op sommige locaties dit nu nog niet perfect verloopt. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te finaliseren.

Aangemaakt op: 05/04/2016

Reactie toevoegen

Reacties

wij hebben zo een uitpas maar ik kan zu niet opladen heb het ol overal gevraagt ik zou graag speelbonnetjes weer hebben aan 1 euro wat moet ik doen daarvoor vriendelijk gr Nancy decadt

Beste Daarvoor moet u eens langsgaan bij het OCMW. (Paretteplein) Met vriendelijke groeten

Wij wonen niet meer in bavikhove nu moet alles gebeurd via waregem. en heb er overgepraat en wij zouden er geen recht meer. Hebben daarvoor om korting te krijgen laant