UiTPAS

Heb jij je UiTPAS al?

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten van de regio kan je met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, film, workshops en nog veel meer. Met UiTPAS zuidwest kan je nu nog meer van dit eindeloze aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt kan je PUNTEN SPAREN en deze INRUILEN voor EXTRA VOORDELEN.

Wat is UiTPAS zuidwest?

UiTPAS zuidwest is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Een UiTPAS kost drie euro. 

Voor wie is UiTPAS zuidwest?

UiTPAS zuidwest staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS zuidwest hebben. De vrijetijdspas is er al voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kan met UiTPAS zuidwest terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem. Woon je in Avelgem, Kortrijk of Wervik dan kan je UiTPAS zuidwest ook gebruiken met je identiteitskaart.

Heb je een beperkt inkomen?

Een MIA-UiTPAS is een UiTPAS aan €1 voor Mensen In Armoede. Deze kaart kan je gebruiken om aan bepaalde activiteiten deel te nemen aan een kortingstarief van 80%.
Misschien heb je recht op een MIA-UiTPAS. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het Huis van Welzijn.

Waar kan je punten sparen en omruilen met UiTPAS zuidwest?

Je kan met je UiTPAS UiTpunten sparen bij alle aanbieders op de lijst hieronder. Daarnaast kan je ook UiTpunten sparen in andere UiTPAS gemeenten zoals: Brussel, regio Dender (Aalst, Dendermonde, Erpe-Mere, Lede,Wetteren...), regio Gent (Gent, Destelbergen en Merelbeke), Haaltert, regio Kempen (Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar), Leuven, Lier, Maasmechelen, Mechelen, Meetjesland (Assenede en Eeklo), Oostende en regio Westhoek (Diksmuide, Ieper, Poperinge en Zonnebeke). In de toekomst zullen nog meer gemeentes UiTPAS aanbieden waar je dan ook met je UiTPAS zuidwest zal terugkunnen.

Meer info: uitinzuidwest.be

Verschillende organisaties en aanbieders van vrijetijdsactiviteiten zijn nog aan het werken om je UiTPUNTEN op een zo vlot mogelijke manier te laten sparen. Vandaar is het mogelijk dat op sommige locaties dit nu nog niet perfect verloopt. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te finaliseren.

Waar kan je een UiTPAS aankopen?


Uitpas Activiteiten