Hé HR-medewerker, join our team@Harelbeke!

Gepubliceerd op Woensdag 17 april 2024
17 april 202405 mei 2024

Stad Harelbeke is uitgegroeid tot een moderne, ondernemende, innovatieve en inspirerende organisatie. 

Onze personeelsdienst bleef niet achter en maakte een aantal jaar terug de ommezwaai van een louter beheersmatige dienst naar een interne partner van de organisatie die haar werking rond drie kerntaken heeft ontplooid: personeelsbeheer, -beleid en -begeleiding. 

Ik ben Mieke, diensthoofd personeel & organisatie, en werk ondertussen al 13 jaar bij de stad. 9 jaar daarvan op de dienst P&O. Binnen de dienst P&O nemen we heel diverse taken op waarbij de interne en externe klanten steeds centraal staan. 

Momenteel ben ik zoek naar een enthousiaste, gedreven persoon die dezelfde verantwoordelijkheid en eigenaarschap aan dag legt als de andere collega’s. Mijn team is mijn trots en door hun gedrevenheid en collegiale sfeer zijn we sterk, samenhangend en kunnen we kwalitatieve dienstverlening afleveren. 

De personeelsdienst is momenteel op zoek naar een tijdelijke administratieve voltijdse versterking die met goesting het team komt vervoegen en zijn focus legt op een zorgvuldig en proactief personeelsbeheer. Je taak bestaat uit een performant payrollbeheer, een sociaal-juridische opvolging en een sluitend dossierbeheer. Kortom, een boeiende, veelzijdige en uitdagende job. 

Ik hou van personen die stevig in de schoenen staan en niet bang zijn om initiatief te nemen. Samenwerken, vertrouwen en collegialiteit is een must. 

Is deze job je op het lijf geschreven? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk via deze link. Bij vragen neem contact met mieke.vandoorne@harelbeke.be of 056/733 356.