Nieuws - meest recent

In de gemeenteraadszitting van 18 juni 2018 werd het Jaarverslag 2017 van de stad Harelbeke goedgekeurd. Je kan het jaarverslag bekijken via deze link.

Wil je je schouders zetten onder de directe dienstverlening naar de burgers toe binnen de dienst burgerzaken? Dan is deze job echt iets voor jou!

Vijftact en Inter, KVG, VFG en Zicht op Cultuur lanceren Burgemeesters voor iedereen. Met de campagne willen we toegankelijkheid hoog op de politieke agenda tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen en willen we onze volgende burgemeesters uitdagen om na de verkiezingen echt in te zetten op een leef- en woonomgeving waaraan iedereen, mensen met een handicap, oudere mensen, kleine kinderen of mensen met een tijdelijke beperking -iedereen dus, kan deelnemen.

Benieuwd waar je kermissen vindt in Harelbeke en deelgemeenten? 
Op deze pagina vind je een overzicht.

 

 

Op 31 augustus organiseert de stedelijke MINA-raad in samenwerking met Bos+ (https://www.bosplus.be) en de Gezinsbond in het Collegebos ‘Film in het bos’. De voorstellingpast in de ‘Film in het Bos-tournee’ van Bos+ - zie https://www.bosplus.be/nl/filminhetbos.

Wil je als bedrijf in actie schieten voor meer openbare netheid? Dien een actieplan in en ontvang (financiële) ondersteuning!

Is je onderneming begaan met ecologie en duurzaamheid? Gaat een mooi en proper bedrijf voor jou ook verder dan een clean desk?

Bestel gratis (opruim)materiaal of dien een projectaanvraag in en ontvang (financiële) ondersteuning en begeleiding!

Spring mee in het kanaal op 8 juli 2018!

De Europese kaderrichtlijn Water stelde dat tegen 2015 alle Europese waterlopen ecologisch gezond moesten zijn. We faalden. Nog steeds is de waterkwaliteit in Europa niet voldoende verbeterd. De nieuwe deadline is nu 2021.

In heel Europa springen op 8 juli om 15u stipt mensen in het water om aandacht te vragen voor proper water. We willen propere rivieren en kanalen. Vol leven.

In september start traditiegetrouw de lessenreeksen van de sportdienst. Naast de klassieke lessenreeksen, turnen dames, aquagym, bbb, yoga, e.d.  start de sportdienst met iets nieuws, Zumba.

Zumba is .....

.... bewegen op muziek

.... is fitnessoefeningen gebaseerd op salsa en merengue

.... betekent snel bewegen en lol hebben

jul
05
aug
25

Vernissage vrijdag 6 juli
Sprekers: Ronny Pede, Gert-Jan Willems en Annick Vandebuerie (schepen van cultuur)

 

jul
02
aug
31