Nieuws - meest recent

  1. Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Beleidsmedewerker ‘financiën’ (A1a-A3a) M/V/X

 

Heb je interesse voor een van deze functie?

Neem dan een kijkje op deze pagina voor meer info.


apr
18

Kon je niet aanwezig zijn op de infomarkt op 18 april, maar ben je benieuwd naar wat er werd gepresenteerd?

Je vindt de presentaties en infoposters met nieuws over het marktplein op de h^aquapagina van onze website.

 

 

- enkel op afspraak –

 

Jouw belastingaangifte indienen: FOD Financiën maakt het je gemakkelijk

 


 

1. Je krijgt een voorstel van vereenvoudigde aangifte.

Water leeft, dat tonen de vele steden en gemeenten die zich hebben ontwikkeld langs het water. Denk ook aan de toenemende recreatie op en rond het water, scheepvaart en de vestiging van bedrijven die water gebruiken in hun productieproces.

Stel je nu jouw buurt voor, waar groene paden langs het water je van en naar je werk brengen, waar duurzame landbouw en industrie hand in hand gaan met zachte recreatie en natuur. Een buurt waar iedereen trots is om te werken en te wonen.

mei
17

 

Donderdag 17 mei - 20u00 - Club CC het SPOOR

mei
05

 

Zaterdag 5 mei 2018 - 20u00 - Aula CC het SPOOR

apr
27

 

Vrijdag 27 april 2018 - 20u00 - Aula CC het SPOOR

Troje is gevallen. Odysseus kan naar huis.Naar zijn vrouw zijn zoon die hij achterliet toen die een baby was.De strijd en de jaren hebben hem getekend.Wat is thuis? En hoe komt hij daar?

mei
03

Donderdag 3 mei - 20u00 - Aula CC het SPOOR

De gezellige mengeling van kunstenaars, foodtrucks en ambachtelijke drankstandjes creëren al in het voorjaar een vakantiegevoel. De selectie aan foodtrucks beloven ons een mooi en divers aanbod aan snacks en fingerfood, aangevuld met een ambachtelijke brouwerij, wijn- en cocktailbars. Dit alles wordt afgewisseld met kunstenaars van eigen bodem die hun artistiek werk of kunstambacht demonstreren.

Op donderdag 17 mei 2018 trekt de sportdienst met de bus richting Ardooie voor de seniorensportdag ‘West-Vlaanderen blijft bewegen’. We mogen er ons verwachten aan een ruim gamma van aangepaste sporten met voor elk wat wils.

De wandel- en fietstochten zijn traditioneel de populairste activiteiten samen met petanque, dans, en volksspelen. Daarnaast stellen de sportdiensten jullie graag een aantal interessante, nieuwe of minder gekende sporten voor.