Mobiliteit is Delen

Mobiliteit is delen

Ontdek auto -en fietsdelen in Harelbeke

Je hebt een auto die vaak stilstaat? Of je hebt geen auto maar je kan er wel af en toe een gebruiken? Dan is autodelen iets voor jou! Bij autodelen gebruik je een auto wanneer je er één nodig hebt. Na jouw rit rijden anderen ermee.

Autodelen kan goedkoper zijn tot wel 15.000 km per jaar. Toch staan onze straten vol privéwagens. Autodelen.net ontwikkelde een instrument waarmee je eindelijk eenvoudig het financiële voordeel van autodelen t.o.v een eigen wagen kan berekenen en de verschillende formules van autodeelaanbieders kan vergelijken.

Via een handige module geef je een inschatting van het aantal ritten en kilometers die je per jaar rijdt en enkele eigenschappen van de wagen in die je momenteel bezit of van plan bent te kopen. De prijscalculator berekent vervolgens hoeveel je eigen wagen kost en geeft een overzicht van wat je met dergelijk mobiliteitsprofiel zal betalen indien je aan autodelen zou doen, opgedeeld per autodeelaanbieder. Deze duidelijke tool is door iedereen gratis te gebruiken.

Bereken je voordeel hier

 

Aanbod fietsdelen in Harelbeke

Voordelen van autodelen

Meer vrijheid

Verlies geen tijd met praktische zaken en kies het voertuig dat jij wil. Geen zorgen (meer) over onderhoud, herstellingen, wasbeurten en keuring. 

Goed voor de portemonnee

Verzekeringen, onderhoud, belastingen, aankoop … Bespaar jaarlijks heel wat geld door enkel je gebruik te betalen.

Milieuvriendelijk en gezond

Een gedeelde auto vervangt al snel 5 tot 10 privéauto’s. Dat is goed voor het verkeer en voor de luchtkwaliteit. Zeker als je ook elektrisch rijdt of de deelfiets kiest. Bovendien beweeg je als autodeler meer!

Sociaal 

Deel een wagen met de buurt en leer je buren beter kennen! 

 

Contact en meer info

mobiliteit@harelbeke.be of 056 733 383

Alle info over autodelen in Vlaanderen vind je ook op autodelen.net