Lancering website harelbeke.be/vrijwilligerswerk

Gepubliceerd op Maandag 09 januari 2023
bekendmaking website vrijwilligerswerk

Begin deze week is de nieuwe website rond 'vrijwilligerswerk in de stad' live gegaan.

Iets betekenen voor een ander

https://www.harelbeke.be/vrijwilligerswerk is er voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Op de website vind je een overzicht van actuele vrijwilligersvacatures in de stadsdiensten, het Zorgbedrijf en de lokale verenigingen en sportclubs. Er komen ook een aantal vrijwilligers aan het woord. Daarnaast vind je er informatie rond de vrijwilligerswetgeving en de gratis vrijwilligersverzekering.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Vrijwilligerscoördinator Sandra Snick is blij met de nieuwe website: “Een overzichtelijke site waar alle  informatie snel te vinden is. Dat is wel zo makkelijk. Vrijwilligers kunnen er terecht voor informatie en voor advies. Tegelijkertijd kunnen mensen er op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij ze past. Met deze website worden (kandidaat-)vrijwilligers én de lokale verenigingen en sportclubs ondersteund. Want laten we eerlijk zijn: vrijwilligers zijn écht onmisbaar voor onze samenleving.”

Bereikbaarheid

De vrijwilligerscoördinator Sandra helpt graag verder bij concrete vragen, bij je zoektocht naar vrijwilligerswerk of bij het online zetten van je vrijwilligersvacature. Zij is in de voormiddag te bereiken in het stadhuis, via mail: vrijwilligers@harelbeke.be of telefonisch: 0474 662 883.