Camperterrein de Mol

Kampeerautoterrein

Op het volledig uitgeruste terrein is er plaats voor acht campers voor een verblijf van maximaal 72 uur. Het terrein is ideaal gelegen: vlakbij het Provinciaal Natuur- en Recreatiedomein De Gavers, het minigolfterrein en op wandelafstand van het centrum. Water en elektriciteit is voorzien (tegen betaling). Je kan er ook je afval en vuil water kwijt.

Alle betalingen gebeuren via de AanUit.net - app. Meer informatie over het gebruik van de applicatie kan je vinden op https://freshdesk.aanuit.net/en/support/home.

Op de Sportdienst, naast het camperterrein, kan je terecht voor toeristische informatie en om te douchen (vooraf te betalen, €2).
Eerst zich aanmelden in het bureel of na de openingsuren via de zaaltoezichter. 

Water nemen is enkel toegelaten via de voorziene faciliteiten op het kamperautoterrein. Verboden  via de waterfontein in de sporthal of andere faciliteiten op het sportcentrum.

ADRES  CAMPERTERREIN:
Stasegemsesteenweg 21, Harelbeke
GPS: N 50 50.624, E 3 18.637

Openbaar vervoer: Bushalte De Mol bevindt zich vlakbij. Je kan gebruik maken van de lijnen 71 (richting Waregem) en 74 (richting Hulste) en de belbus lijn 89 (Anzegem-Waregem-Deerlijk). Meer informatie is te vinden op www.delijn.be

Reserveren is niet mogelijk.

Info: Dienst Toerisme Harelbeke - 056/73.34.24


Download onze informatiebrochure

Meer informatie