Camperterrein de Mol

! Opgelet !
De mobilehome parking is naar aanleiding van de wielerwedstrijd E3 Saxo Classic niet beschikbaar en niet bereikbaar van donderdag 23 maart 2023 vanaf 17u tem vrijdag 24 maart 2023, 22u.
Start en aankomst van de wielerwedstrijd is op Stasegemsesteenweg.

 

Kampeerautoterrein

Op het volledig uitgeruste terrein is er plaats voor acht campers voor een verblijf van maximaal 72 uur. Het terrein is ideaal gelegen: vlakbij het Provinciaal Natuur- en Recreatiedomein De Gavers, het minigolfterrein en op wandelafstand van het centrum. Water en elektriciteit is voorzien (tegen betaling). Je kan er ook je afval en vuil water kwijt.

Alle betalingen gebeuren via de AanUit.net - app. Meer informatie over het gebruik van de applicatie kan je vinden op de website van AanUit.

Op de Sportdienst, naast het camperterrein, kan je terecht voor toeristische informatie en om te douchen (€1,5 - vanaf 1 januari 2023 €2).

ADRES  CAMPERTERREIN:
Stasegemsesteenweg 21, Harelbeke
GPS: N 50 50.624, E 3 18.637

Openbaar vervoer: Bushalte De Mol bevindt zich vlakbij. Je kan gebruik maken van de lijnen 71 (richting Waregem) en 74 (richting Hulste) en de belbus lijn 89 (Anzegem-Waregem-Deerlijk). Meer informatie is te vinden op www.delijn.be

Reserveren is niet mogelijk.

Info: Dienst Toerisme Harelbeke

Download onze informatiebrochure

Meer informatie