Sportacademie

sportacademie

Op woensdag 21  april is er geen sportacademie.
We dagen iedereen uit om naar buiten te gaan om te spelen, te ravotten... Bekijk de nuttige tips en inspiratie op https://www.harelbeke.be/buitenspeeldag

Gezien de huidige coronamaatregelen kan er voorlopig niet meer ingeschreven worden voor de sportacademie.
 

Voor wie op zoek is naar een leuk sport- en speluurtje voor zijn kleine spruit is dit het uurtje bij uitstek. We huppelen, lopen en springen ons warm tijdens dit sportuurtje ! Er wordt niet alleen geklauterd en geklommen, ook andere sporten zoals dansen, balspelen, tikspelletjes en evenwichtsoefeningen komen aan bod. Hoepels, ballen, pittenzakjes blijven zeker niet in de kast liggen. We oefenen wekelijks de 12 basisvaardigheden (zwaaien, werpen en vangen, trekken en duwen, roteren, klimmen, slaan, heffen en dragen, dribbelen, glijden, springen en landen, trappen, wandelen en lopen) zodat we spelenderwijs werken aan de algemene ontwikkeling en vaardigheden.
Leerlingen van het 1ste tot het 6de leerjaar komen op woensdag sporten, bewegen en plezier maken. Samen met je vrienden beoefen je er alle gekende sporten, maar ook nieuwe spelen komen aan bod. We gaan er trampolinespringen, beoefenen balsporten, dansen, spelen hockey en frisbee,...Spelplezier staat elke week centraal.

Overzichtstabel

Lessenreeksen gaan pas door bij minimum 12 deelnemers. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de lessenreeks geannuleerd worden.  Tijdig inschrijven is de boodschap.


Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen.  Daarom veranderen we de betaalmethode voor al onze lessenreeksen.
Blijven sporten, is het motto van Sport Harelbeke. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om in te schrijven voor een lessenreeks en voorlopig nog niets te betalen. Eind juni maken wij een overzicht van alle lessen die doorgegaan zijn. Daarna zal jij een factuur ontvangen voor het aantal lessen, ongeacht jouw aanwezigheid. 

 

2021

Periode Proefles Dag Uur Plaats Leerjaar Beurten Prijs Maximum deelnemers
Sportmix mini 13/01-16/06 8/jan wo 13.30-15.00 u Sporthal  Harelbeke 1° en 2° lj. 18   22
                   
Sportkriebels mini
VOLZET
13/01-16/06 8/jan wo 15.15-16.15 u Sporthal  Harelbeke 1° + 2° kl. 18   16
                   
Sportkriebels maxi 13/01-16/06 8/jan wo 16.30-17.30 u Sporthal  Harelbeke 2°+ 3° kl. 18   30
                   
Sportmix maxi
VOLZET
13/01-16/06 8/jan wo 15.00 -16.30 u Sporthal  Harelbeke 3°-6° lj. 18   22

Sportacademie iets voor jouw spruit?

Van harte welkom op de gratis proefles in september en januari (eerste week). Jongens en meisjes sporten er mee op het uur van hun leeftijdsgroep.

 

Sporters beleven meer