Minigolf

Stasegemsesteenweg 21
8530 Harelbeke
België

Minigolf

Minigolf voor jong en oud

Zin om te gaan minigolfen? Dan ben je aan het juiste adres bij Sport Harelbeke.  Samen met vrienden, familie of collega's kan je bij ons terecht om minigolf met tot wel 18 holes uit te proberen.  Ga de uitdaging aan en probeer je gezelschap te overtroeven. Gelieve hiervoor wel op voorhand contact op te nemen om je reservatie vast te leggen.
Reserveren kan via 056/73.34.61, via sport@harelbeke.be  of in het bureel tijdens de kantooruren.
Er kan ook gespeeld worden tijdens het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag) dit na reservatie, vóór vrijdagvoormiddag 12.00 uur.

Indien tijdens het weekend geen zaaltoezichter aanwezig is en het cafétaria is open, kan altijd via hen golfsticks gehuurd worden.

Minigolf (18 holes)

Coronamaatregelen

Adres minigolfterrein: Stasegemsesteenweg 21, 8530 Harelbeke

Tarieven

  • -12 jaar: 1 €
  • vanaf 12 jaar: 1,50 €

De betaling (enkel via bancontact in bureel) en het afhalen van materialen (sticks, balletjes en scoreblaadjes) gebeurt door één persoon van de groep in het bureel van Sport Harelbeke (sporthal De Dageraad). Gelieve je eigen balpen mee te brengen om de score bij te houden. Indien je niet kan komen, gelieve Sport Harelbeke te verwittigen zodat de plaatsen terug vrijgegeven kunnen worden.

Meer info via Sport Harelbeke op het nummer 056 733 460.          

Veiligheidsmaatregelen / Richtlijnen minigolf

  • Je ontvangt je eigen stick en balletje, geef het niet door
  • Er wordt een scoreblad per persoon meegegeven, voorzie je eigen balpen of potlood
  • Het materiaal wordt door Sport Harelbeke voor en na gebruik ontsmet.
  • Er wordt met max. 2 personen samen gespeeld aan één goal.  De speler die aan de beurt is staat aan de goal, de andere staat aan de zijkant op min. 1,5 meter afstand.
  • Om file te vermijden start elk groepje (max. 2 pers.) bij een onevennummer van het terrein (1, 3, 5,..). Nadien wordt er doorgeschoven naar het opeenvolgend nummer, als je start bij 1 dan schuif je door naar 2,…
  • Indien het volgende nummer nog bezet is door andere spelers, dan blijft je op veilige afstand wachten, steeds 1,5 meter tussen elkaar.
  • Indien er een balletje wordt buitengeslagen, dan mag het enkel door de persoon die het buitengeslagen heeft opgehaald worden.