Word vrijwilliger bij de jeugddienst

Animator 1

Ben jij 15 jaar of ouder?  Vind je het super om kinderen te animeren? Doe je graag gek? Hou jij stiekem nog altijd van spelen?

Dan kan je aan de slag als vrijwilliger bij de jeugddienst! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste animatoren die zin hebben om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen of activiteiten te begeleiden.

Kijk je uit naar een fantastische vakantie, leuke activiteiten doorheen het schooljaar, themakampen voor kleuters, een uitdagend kamp voor kinderen met een beperking, af en toe een evenement begeleiden, ...? Voor elk wat wils!

Ontdek het hier!

Voor elk wat wils!

Animator 2

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kan een gegevensfiche downloaden, zodat wij over alle gegevens bezitten om jou op te nemen in ons animatorenbestand.

Twijfel je nog of heb je vragen? Kom gerust eens langs op de jeugddienst. Wij geven je graag meer uitleg!

Meer info: 056/733 482 of via mail

Animator 3

Cursus Animator in het Jeugdwerk

Wil jij graag animator worden? Dan is de cursus animator van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk zeker iets voor jou!

Een cursus animator bestaat uit spelen, spelen en nog eens spelen! Door zelf allerlei dingen te ontdekken krijg je veel inspiratie om er op het speelplein volledig voor te gaan. Verkleden, bouwen, inleven, fantaseren, originele spelletjes verzinnen, ... je leert het er allemaal! Daarnaast krijg je ook een pak informatie over het omgaan met kinderen. Kortom, tijdens de week krijg je de basis mee om een fantastische animator te worden op het speelplein!

Bovendien ontvang je na je stage het attest 'Animator in het Jeugdwerk' die erkend wordt door de Vlaamse Overheid.

Omdat wij de cursus een meerwaarde vinden, geven wij graag een duwtje in de rug. Meer info? Kom zeker eens langs op de jeugddienst!