Werken Zandbergstraat-Spoorwegstraat - UPDATE 20 maart

Het kruispunt met de Zandbergstraat en de Spoorwegstraat wordt terug opengesteld vanaf maandag 26 maart 2018. Er blijft echter een klein stukje afgesloten door een put in het wegdek. Het verkeer kan onder normale omstandigheden doorrijden.

----------

De Zandbergstraat is afgesloten ter hoogte van de Ringlaan tot 23 maart 2018. De Zandbergstraat is bereikbaar komende uit de richting van Harelbeke. Gezien de Zandbergstraat is afgesloten ter hoogte van de Ringlaan, mag plaatselijk verkeer in de Zandbergstraat tussen Herdersstraat en Ringlaan keren in de Zandbergstraat. De Zandbergstraat is een week langer afgesloten dan voorzien omdat heel wat nutsleidingen een obstakel vormen voor de aanleg van de nieuwe riolering.

 

----------

De aannemer plant sonderingen naar nutsleidingen op het kruispunt van de Zandbergstraat met de Spoorwegstraat en op het terrein van AS Adventure.

Ter hoogte van AS Adventure zal er geen hinder zijn op de openbare weg.

Het kruispunt Zandbergstraat–Spoorwegstraat wordt afgesloten vanaf 5 maart 2018.

Indien er geen aanpassingen aan nutsleidingen nodig blijken, zal tegen 19 maart de wegenis van het kruispunt tijdelijk zijn hersteld en terug open worden gesteld voor verkeer (het tijdelijk wegherstel in mager beton vraagt een uithardingsperiode).

Indien wel aanpassingen aan nutsleidingen nodig blijken, zullen de betreffende nutsmaatschappijen plaatselijke aanpassingen op het kruispunt uitvoeren. Via een update word je op de hoogte gebracht wanneer het kruispunt dan terug wordt opengesteld.

Omleiding: via Hippodroomstraat. Zie plan.