Word jij vrijwilliger in Harelbeke?

banner vacatures vrijwilligers

Jaarlijks zetten miljoenen mensen wereldwijd zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Ook in Harelbeke zijn er heel wat mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Binnen de stadsdiensten? Binnen het Zorgbedrijf? Of liever in een vereniging of sportclub?

Vrijwilligen geeft je een goed gevoel, is plezant en biedt je de kans nieuwe mensen te leren kennen.

Ben jij een organisatorisch talent? Wil je iets voor een ander betekenen? Heb jij een bijzondere hobby? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? ...  En heb je vrije tijd? Dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor jou.

Bekijk hier het overzicht aan verenigingen en clubs.

Bekijk hier in welke stadsdiensten je kan meewerken als vrijwilliger.

De vrijwilligersvacatures

Hieronder vind je een overzicht van alle (geregistreerde) vrijwilligersvacatures in Harelbeke en deelgemeentes. Kijk snel en vind jouw ideale match.

Vind je in dit overzicht niet waar je naar op zoek bent? Deze lijst is niet volledig. Neem dus zeker contact op met een organisatie, vereniging, sportclub, vzw, ... om te horen of er nog andere mogelijkheden aan vrijwilligerswerk zijn.

Voeg jouw vacature toe

Wil je dat de vacature van jouw vereniging, sportclub, vzw, ... ook in dit overzicht opgenomen wordt? Ontdek hier hoe je dit doet.