Uitpas sport

Uitpas sport

Heb jij je UiTPAS al?

Neen? Dan willen we je met deze info overtuigen om deze zeker aan te schaffen want het loont echt de moeite!

Waarom een UiTPAS aanschaffen?

Door het aankopen van een UiTPAS beloon je jezelf met kortingen, voordelen en geschenkjes bij verschillende organisaties en vrijetijdsactiviteiten uit Harelbeke en Regio Zuid-West-Vlaanderen.

Deze kortingen, voordelen en geschenkjes kan je verkrijgen door deel te nemen aan verschillende activiteiten of je aan te melden bij UiTPUNTEN die verspreid staan over de regio waarbij je punten opspaart.

Spaar je punten bij de sportdienst

Je beloont niet alleen jezelf als je komt sporten en bewegen bij ons, maar nu zorgt de UitPAS ook voor leuke (sportieve) extra’s.

Als je inschrijft voor een sportkamp of sportcursus en je komt daarbij langs de UiTPAS-zuil in Sporthal De Dageraad of een ander dichtbijzijnde UitPAS-zuil in Harelbeke, verdien je telkens een punt per deelnamedag.

Ruil je punten voor sportieve voordelen

De verzamelde punten kan je inruilen voor allerlei kortingen, voordelen en geschenkjes bij verschillende organisaties die deelnemen aan de UiTPAS regio ZuidWest. Inruilen kan dus ook bij de sportdienst.

5 punten staan gelijk aan:

  • een sessie minigolf

  • 10 punten staat gelijk aan :

* sportgadget

Punten voor sportieve voordelen worden steeds omgeruild op de sportdienst.

Hoeveel kost een UiTPAS?

De aankoop van een UiTPAS kost 3 euro. Je krijgt er meteen 3 punten voor in ruil en je ontvangt een leuk welkomstgeschenkje.

Is de UiTPAS interessant voor personen met een laag inkomen?

Jazeker! Mensen in armoede of mensen met een begeleider van het Zorgbedrijf kunnen de UiTPAS aanschaffen aan 1 euro. Daarenboven kan je aan activiteiten deelnemen aan 80% van de inkomstprijs.
Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het Zorgbedrijf of het Huis van welzijn in je gemeente. Pas aan te kopen in het Zorgbedrijf van je gemeente.  De medewerkers van de sportdienst zijn hiervoor niet bevoegd.

Aarzel dus niet en koop je UiTPAS bij de Sportdienst van Harelbeke of één van de Harelbeekse UiTPUNTEN:  Bibliotheek, DC De Parette, DH De Rijstpekker,  CC Het Spoor, of  Jeugddienst.

Meer info over de UiTPAS vind je op http://www.uitinzuidwest.be/uitpas