UiT-Kajuit 7-9 jaar

UiT-Kajuit 7-9 1

Voor wie?

Ben jij tussen de zeven en negen jaar en wil jij wel deelnemen aan een fantastisch kamp?

Dan zijn deze misschien wel iets voor jou!

In 2020 worden opnieuw heel wat toffe themakampen georganiseerd.

Kamp 7-9 jaar 2020

 

Après Ski

Maandag 24 februari tem vrijdag 28 februari

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Trek je dikste jas al maar aan, vergeet je sjaal en muts niet want dit wordt het coolste kamp ooit! En dat mag je letterlijk nemen! Deze week vertoeven we in de winter, het gezelligste seizoen van het jaar. We organiseren een kerstfeestje, bakken lekkere pannenkoeken en maken warme chocolademelk. We gaan ook naar de Branding waar jullie je kerst-creativiteit kunnen ontdekken in één van de ateliers. Op woensdag gaan we op uitstap naar Ice Mountain waar we zullen skiën en een uitdagende lasergame zullen spelen.

Speurneuzen

Maandag 6 april tem vrijdag 10 april

Omwille van de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus gaan de UiT-Kajuit kampen in de paasvakantie niet door! 

SB Zuid

Heb jij die supergoede speurneus die alle onopgeloste mysteries kan oplossen? Deze week worden jullie de Sherlock Holmes van Harelbeke. Dit kamp is niet voor angsthazen! Deze week bestuderen wen een misdaad en gaan op zoek naar de dader. Tijdens een mobiele escape room leren we ook hoe we snelst alle raadsels kunnen ontcijferen en ontsnappen. Op donderdag gaan we op uitstap naar de Wereld van Kina en brengen we ook een bezoekje aan de struisvogelboerderij, de ultieme verstoppers bij uitstek! Zijn jullie klaar voor het ultieme avontuur?

Wild Wild West

Dinsdag 14 april tem vrijdag 17 april

Omwille van de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus gaan de UiT-Kajuit kampen in de paasvakantie niet door! 

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ga je mee op avontuur naar het Wilde Westen? Cowboys en indianen, be ready! Op woensdag gaan we op uitstap naar Outside Adventure waar je het indianenavontuur tegemoet gaat: boogschieten, ponyrijden, een avonturenparcours en een indianenzoektocht. Trek je cowboylaarzen maar al aan, zet je mooiste pluimen op je hoed en bereid je voor op een spannende week!

De UiT-Kajuit Piraten

Woensdag 1 juli tem vrijdag 3 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Schip Ahoi UiT-Kajuit piraten! Ben je klaar voor het grootste avontuur van deze vakantie? Je schip ligt alvast klaar, jullie kanonnen zijn afgesteld en de kapitein wacht je op. Een echte piraat kan natuurlijk als de beste zwaardvechten. Tijdens een leuke workshop leer jij alle kneepjes van het piratenvak. Op donderdag gaan we op uitstap naar Buitenbeentje in Diksmuide waar jij je piratentalenten kan tonen tijdens het vlottenbouwen en varen op de IJzer.

Festivalitis

Maandag 6 juli tem vrijdag 10 juli

SB Zuid

Ben jij al helemaal in vakantiestemming? Dan staat een goed festival natuurlijk ook op jouw zomerse checklist! We leren zoals een echte DJ hoe je een goed feestje op gang brengt en zorgen dat we de perfecte fesitvallook hebben. Ook een workshop streetfood staat op het programma. We sluiten de week af met een daguitstap naar het enige echte Kidrock festival op vrijdag. Er valt heel wat te beleven: allerlei unieke en zotte springkastelen, te gekke activiteiten, de leukste kinderanimatie en niet te vergeten … heel wat spetterende optredens!  

De schat van de farao

Maandag 3 augustus tem vrijdag 7 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ben jij er klaar voor om deze week de schat van de farao te vinden? Geen gemakkelijk opdracht want er rust een grote vloek over maar dat mag voor jullie, stoere ontdekkers, geen probleem zijn! Op onze tocht door Egypte ontdekken we ook onze creatieve kant en maken we zelf een spijkerkunstwerk samen met Nathalie. Op donderdag gaan we op uitstap naar het zandsculpturenfestival en in de namiddag nemen we deel aan een spannende teambuilding, op het strand uiteraard!

Verdwaald in de stripboeken

Maandag 10 augustus tem vrijdag 14 augustus

SB Centrum, Harelbeke

Help! Wat is er nu gebeurd? Hoe kan dit toch? Onze striphelden zijn van avontuur naar avontuur gesprongen in heel wat stripboeken en zijn hopeloos verdwaald. Kan jij hen helpen om de weg terug te vinden? Deze week maak jij je eigen stripverhaal met legoblokjes en leer je ook cartoontekenen. Je wordt dus een echte verhalenverteller en tekenaar! Op woensdag gaan we op uitstap naar het stripmuseum en brengen we een bezoekje aan Manneken Pis zijn gigantische kleerkast!

Op wereldreis

Maandag 17 augustus tem vrijdag 21 augustus

Zuiderkouter, Harelbeke

Heb jij altijd al gedroomd om eens een fantastische wereldreis te maken? Wel, dit is het moment! Deze week nemen de animatoren je mee langs alle werelddelen waar je allerlei ontdekkingen zal doen! We leren ook de beste gerechtjes van over de wereld kennen tijdens een kookworkshop. Verder gaan we creatief maar ook actief op verkenning langs verschillende landen. Op woensdag ontdekken we nog meer van de wereld in dierenpark Planckendael.

Let's go!

Maandag 24 augustus tem vrijdag 28 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ben jij klaar voor een week vol actie, adrenaline en avontuur? Let’s go! Deze week is zeker niet voor stilzitters. We gaan paintballen bij Paintball Club Harelbeke en brengen een bezoekje aan de brandweerkazerne. Op woensdag gaan we op uitstap naar Bellewaerde waar hoogte, snelheid en bloedstollende momenten niet zullen ontbreken!

Pret op het erf

Dinsdag 3 november tem vrijdag 6 november

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Deze vakantie alleen maar pret op het erf! Varkens, koeien, konijnen … we komen ze allemaal tegen in de loop van de week. Misschien word jij wel verkozen tot de beste boer(in) op het erf deze week! Op woensdag trekken we er even op uit naar Kinderboerderij Pierlapont. Op de boerderij kneden en bakken we ons eigen broodje, dat wordt smullen! Samen met de boer of de boerin krijgen we een interessante rondleiding op het erf. Verder ontdekken we ook het Pierlapad doorheen de boerderij.

UiT-Kajuit 7-9 2

Praktisch

De activiteiten starten telkens om 9 uur en eindigen om 16 uur.

Er is opvang voorzien van 7u30 tot 18 uur.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16u.

Eén dag per week gaan we met de bus op daguitstap.

De prijs voor een weekje plezier is 105€. Indien het geen volledige week is, wordt het totaalbedrag berekend per dag (21 €/dag).  Dagelijks krijg je van ons een heleboel leuke activiteiten, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

Vergeet zeker je picknick niet, want van al dat spelen krijg je honger!

Inschrijven

Inschrijven voor alle kampen in 2020 kan vanaf vrijdag 10 januari 2020 om 18u.

Er kan online via de webshop ingeschreven worden of op de Jeugddienst. 

UiTPAS

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW.

 

Foto's

Na elk UiT-Kajuit kamp bezorgen we per mail een link met alle foto's van dat kamp.

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: sarah.devos@harelbeke.be