UiT-Kajuit 3-6 jaar

UiT-Kajuit 3-6 1

Voor wie?

Ben jij tussen de drie en zes jaar en wil jij een spetterende vakantie beleven?

Dan zijn de kleuterkampen misschien wel iets voor jou!

Tijdens de verschillende vakanties worden heel wat leuke themakampen georganiseerd.

Aan elk kamp kunnen maximum 30 kleuters deelnemen, voor de activiteiten worden ze opgesplitst in twee groepjes.

Deze zomer zal net iets anders verlopen dan andere vakanties. Omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus vragen we om zeker rekening te houden met de afspraken en informatie die je hier kan bekijken.

Kleuterkampen 2020

Zoem Zoem Bijtes

Woensdag 1 juli tem vrijdag 3 juli

Zuiderkouter, Harelbeke

ZZZZiezzzzo, hier gaan we! We vliegen de vakantie in samen met de zzzzoemende bijtjes! We knutselen, spelen, sporten en zijn even actief als een zwerm bijtjes! Op donderdag gaan we op uitstap naar de Gavers in Harelbeke en ontdekken we er alles over de imker, de bijtjes en hun bijenkorf. Verkleed als bijtje gaan jullie samen met de gids op pad.

Al die Disney Magie

Maandag 6 juli tem vrijdag 10 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Een hele week vol Dinsey magie, ben jij er helemaal klaar voor? We worden zelf even een Disney figuur en komen terecht in de wondere Dinsey wereld waar alles kan en alles mag! We volgen een super leuke elfjesworkshop en ontdekken ook wat we met nu precies met toverpapier kunnen doen. Op woensdag gaan we op uitstap naar de Tuin en de Wereld van Kina waar we op speurtocht gaan naar Jacobus de Draak.

Knuffelkamp

Maandag 13 juli tem vrijdag 17 juli

SB Centrum, Harelbeke

Een knuffelkamp, wie heeft hier nog niet van gedroomd? Bereid je voor op een week vol gezelligheid, knuffels in overvloed, een workshop kleuternsoezelen, een zotte pyjama party, een kleiworkshop waar jij je eigen droomfiguurtje kan boetseren, chocoladebroodjes bakken en zoveel meer. Op dinsdag gaan we op uitstap naar Villa Imagina. Droom helemaal weg in het grote waterbed onder een prachtige sterrenhemel van lichtjes. We ontdekken ook de fantastische tuin thema-caravans waar je kan ravotten en spelen.

In de wolken

Maandag 3 augustus tem vrijdag 7 augustus

SB Centrum, Harelbeke

Ben jij ook helemaal in de wolken? Dat kan ook niet anders als je weet welke leuke activiteiten allemaal gepland staan tijdens dit kamp! Lig op je rug en ontdek de mooie sterrenhemel. Spelenderwijs ontdek je wat die lichtjes zijn die je ’s nachts aan de hemel ziet. We dansen ook doorheen het heelal tussen sterren, planeten en manen. Op woensdag trekken we erop uit naar Cozmix, het bezoekerscentrum van de volkssterrenwacht. We ontdekken er alles wat je nog niet wist over de maan en de planeten! Durf jij je op het astronautenpad te wagen en door de ruimte te bewegen?

Op Safari

Maandag 10 augustus tem vrijdag 14 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ga jij mee op een fantastische safari samen met onze animatoren? Ontdek de wereld van de wilde dieren tijdens allerlei toffe spelletjes en knutselactiviteiten. Samen met de begeleiders van Creafant bootsen we onze eigen safaritocht na, creativiteit verzekerd! Op woensdag gaan we op uitstap naar de Zonnegloed. Tijdens een tocht door het park ontmoeten jullie kleine en grote dieren van over de hele wereld. Je kan er ook een leuke speurtocht doen doorheen het park.

Jungle Boek

Maandag 17 augustus tem vrijdag 21 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ben jij even lenig als Bagheera de panter? Ben jij even speels als Balou de beer? Of ben jij even snel als Shere Khan de tijger? Deze week ontdek je al jouw jungle-kwaliteiten! Tijdens heel wat actieve en creatieve spelletjes en workshops baan jij je weg een door de jungle samen met Mowgli en zijn vrienden. Op woensdag trekken we erop uit naar dierenpark Planckendael. Hou je zeker niet in als jij verkleed als jungledier wil toekomen op dit UiT-Kajuit kamp!

Zand en strand

Maandag 24 augustus tem vrijdag 28 augustus

SB Noord, Hulste

Bereid je voor op een zomerse week met heel wat leuke activiteiten. Zandkoekjes bakken, heerlijke mocktails maken, een leuke workshop zandkleuren en heel wat spetterende waterspelletjes staan op het programma. De animatoren bezorgen jou een vijf-sterren topvakantie. Op woensdag gaan we op uitstap naar Boudewijnpark. Dat zomers vakantiegevoel kan je helemaal beleven in het waterspeelpark, tijdens de shows en op heel wat toffe attracties.

De kleine uitvinder

Dinsdag 3 november tem vrijdag 6 november

Zuiderkouter, Harelbeke

UiT-Kajuit 3-6 2

Praktisch

De activiteiten starten telkens om 9 uur en eindigen om 16 uur.

Er is opvang voorzien van 7u30 tot 18 uur.

Vrijdag is er een toonmoment om 16 uur.

Eén dag per week gaan we met de bus op daguitstap.

De prijs voor een weekje plezier is 90 €. Indien het geen volledige week is, wordt het totaalbedrag berekend per dag (18 €/dag).  Dagelijks krijg je van ons een heleboel leuke activiteiten, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

De daguitstappen die ingepland waren tijdens de kampen deze zomer werden geschrapt om zo het contact met anderen en de kans op besmetting te beperken. Hierdoor wordt bij elk kamp € 25 in mindering gebracht. Heb je reeds betaald voor een kamp? Dan wordt dit bedrag terug gestort. Wil je nog inschrijven voor een kamp, dan kan dat meteen aan het verminderde tarief via de webshop.

Vergeet zeker je picknick niet, want van al dat spelen krijg je honger!

Inschrijven

Inschrijven voor alle kleuterkampen in 2020 kan vanaf vrijdag 10 januari 2020 om 18u.

Er kan online via de webshop ingeschreven worden of op de Jeugddienst. 

UiTPAS

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW.

 

Foto's

Na elk UiT-Kajuit kamp bezorgen we per mail een link met alle foto's van dat kamp.

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: sarah.devos@harelbeke.be