UiT-Kajuit 10-12 jaar

UiT-Kajuit 10-12 1

Voor wie?

Ben jij tussen de tien en twaalf jaar en heb jij wel zin in een uitdagend themakamp?

Dan zijn deze kampen misschien wel iets voor jou!

Tijdens de herfstvakantie staat geen kamp voor 10-12 jarigen op het programma.

Kampen 10-12 jaar 2019

Expeditie Robinson 

Maandag 4 maart tem vrijdag 8 maart

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Geen plaats voor angsthazen op Expeditie Robinson! Deze week ondervinden we hoe het is om op een onbewoond eiland te stranden en te overleven. Survival is essentieel! We leren om de perfecte jager te worden tijdens een workshop boogschieten maar ook vuur maken mag natuurlijk niet ontbreken! Op donderdag gaan we op uitstap naar de Ijsmolenhoeve in Ronse waar jullie alles in de strijd zullen gooien om de enige echte Robinson te worden. Bereid je al maar voor op volgende proeven: een touwenparcours, speleologie, deathride en muurklimmen. Doe je bandana al maar aan, het avontuur wacht je op!

Boys VS Girls

Maandag 15 april tem vrijdag 19 april

Jeugdcentrum TSAS

Boys versus girls, wat zal dat geven? Elke dag staan twee leuke activiteiten op het programma, iets rustigers en iets creatiefs maar ook iets actiefs en uitdagend. Elke dag kies je gewoon waar je zelf zin in hebt: bloemschikken of gaan skaten, een DJ workshop of een naaiworkshop, taarten bakken of tough games, … Voor elk wat wils dus! Op donderdag gaan we op uitstap naar Aalst. In de voormiddag nemen we deel aan een machtige teambuilding, in de namiddag gaan we rolschaatsen in Rollerland. Natuurlijk kan een heuse jongens-meisjes battle ook niet ontbreken! Hou je wel van afwisseling? Dan is dit het ideale kamp voor jou!

Music Maestro

Maandag 1 juli tem vrijdag 5 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Music Maestro! Deze week worden we zelf DJ en leren we alle kneepjes van het vak. We laten onze fantasie ook de vrije loop en ontwerpen onze eigen instrumenten uit gerecycleerde materialen.  Een muziekkamp zonder rappers, dat kan natuurlijk niet. We maken een zotte beat en schrijven onze eigen raptekst. Op donderdag laten we de muziek even achter ons en leven we ons uit op een avontuurlijk sportdag in Brugge. Ben jij creatief en muzikaal? Schrijf je dan zeker in voor dit kamp! 

Ter land, ter zee en in de lucht

Maandag 15 juli tem vrijdag 19 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Ter land, ter zee en in de lucht, een week vol actie staat voor je klaar! We wagen ons aan een spannende wedstrijd paintball die georganiseerd wordt door Paintball Club Harelbeke. Tijdens de workshop Flip’n Flyer leren we allerlei kunstjes met onze frisbee in de lucht. Op woensdag trekken we naar Bruggen voor een machtig bosspel en in de namiddag nemen we duik in het Olympiazwembad in Brugge. Naast al die actie nemen we ook de tijd om eens lekker te koken!

3 2 1 Actie!

Maandag 12 tem woensdag14 augustus

Jeugdcentrum TSAS

Zin in een week vol actie en avontuur? Zet je maar al schrap want … 3, 2, 1, … actie! We vliegen er meteen in en starten de week met een bezoek een leuke workshop streetsurfen met alle mogelijke steps, waveboards, spacescooters, skateboards en trywills. Een partijtje paintball bij Paintball Club Harelbeke kan deze week ook niet ontbreken! Op dinsdag gaan we op uitstap naar Buitenbeentje in Diksmuide waar we kajakken, vlotten bouwen en gocarten. Ben je er helemaal klaar voor?

In de ruimte

Maandag 19 tem vrijdag 23 augustus

Jeugdcentrum TSAS

Ga je mee met ons de ruimte in? Spring in onze raket en ga mee op een fantastische reis, we vliegen erin! Droomde je er altijd al eens van om op een bezem door het heelal te vliegen? Dan is dit je kans! Tijdens een workshop zwerkbal kan dit! We gaan ook lasergamen in de Gavers en trekken naar Finlandia voor een partijtje spacy glowgolf! Op woensdag trekken we naar Cozmix in Brugge en in de namiddag testen we onze zwaartekracht in het trampolinepark Hangtime.

Master in

Maandag 26 tem vrijdag 30 augustus

Jeugdcentrum TSAS

Master in … vanalles! Deze week word jij masterchef, master in acteren, master in adventure, master in een brandkast kraken, … Het wordt een afwisselende week waarin jij al je talenten kan bijschaven! Samen met Sofie maken we een driesterrenmenu, dat wordt smullen. We leven ons uit tijdens een theaterworkshop en strijden in twee teams voor de kroonjuwelen die in de geheime brandkast bewaard worden. Op donderdag gaan we op uitstap naar de Kijkuit in Beernem, een dag vol avontuur en uitdagingen staay je op te wachten!

Hoog en droog (boomhuttenkamp)

Maandag 28 oktober tem donderdag 31 oktober

Zuiderkouter, Harelbeke

In samenwerking met de Gavers organiseren we deze week een fantastisch boomhuttenkamp! In het bos bouwen we elke namiddag verder aan een tijdelijke boomhut en leert Ward ons alle kneepjes van het vak: sjorren, bouwen, zagen, … In de voormiddag staat een eigen activiteit of een natuurworkshops van de Gavers op het programma. Het wordt een avontuurlijke week waar je zeker een vast veel zal bijleren!

UiT-Kajuit 10-12 2

Praktisch

De activiteiten starten telkens om 9 uur en eindigen om 16 uur.

Er is opvang voorzien van 7u30 tot 18 uur.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16u.

Eén dag per week gaan we met de bus op daguitstap.

Een weekje plezier kost 90 euro (5 dagen), 72 euro (4 dagen) of 54 euro (3 dagen). Dagelijks krijg je van ons een heleboel leuke activiteiten, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

Vergeet zeker je picknick niet, want na al die activiteiten krijg je wel een hongertje!

Inschrijven

Inschrijven voor alle kampen in 2019 kan vanaf vrijdag 1 februari 2019 om 18u.

Er kan enkel online via de webshop ingeschreven worden. 

UiTPAS

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW

Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Foto's

Na elk UiT-Kajuit kamp bezorgen we via mail een link met alle foto's van dat kamp. 

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: sarah.devos@harelbeke.be