UiT-Kajuit 10-12 jaar

UiT-Kajuit 10-12 1

Voor wie?

Ben jij tussen de tien en twaalf jaar en heb jij wel zin in een uitdagend themakamp?

Dan zijn deze kampen misschien wel iets voor jou!

Deze zomer zal net iets anders verlopen dan andere vakanties. Omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus vragen we om zeker rekening te houden met de afspraken en informatie die je hier kan bekijken.

Kampen 10-12 jaar 2020

Groeten uit ...

Woensdag 1 juli tem vrijdag 3 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Vele groeten uit … de jaren stillekes! Deze week keren we terug naar de tijd van jullie oma’s en opa’s. Op het programma staan alleen maar goede oude tradities en activiteiten. Old skool speelplaatsspelen zoals hinkelen en tollen, een verkleedpartijtje waarbij we meteen een hele tijd terug in de tijd gaan, zelf met naald en draad aan de slag gaan … Kortom, je zult je niet vervelen deze week! Op donderdag gaan we zoals in de tijd van toen de volksspelenroute volgen. Amusement gegarandeerd!

Alles op wieltjes

Maandag 13 juli tem vrijdag 17 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Het is simpel, deze week loopt alles op wieltjes! Doorheen de week werken we aan een groot project, namelijk onze eigen zeepkist. Maandag gaan we van start met allerlei rollende activiteiten die onze animatoren voorbereid hebben. Op dinsdag, donderdag en vrijdag bouwen we elke voormiddag verder aan de zeepkist tot we een prachtig resultaat hebben! Op woensdag gaan we op uitstap naar de rollerdisco en in de namiddag ruilen we het rollen even voor varen. Als team bouwen jullie je eigen vlot, hopelijk loopt jullie samenwerking op wieltjes! Veel succes!

Showbizz Sterren

Maandag 3 tem vrijdag 7 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Deze week alleen maar glitter en glamour! Jullie worden de nieuwe sterren van de showbizz en schitteren in jullie eigen film. Van scripts schrijven tot scènes inrichten, van acteren tot regisseren. Alles staat in het teken van onze kortfilm waarin jullie de glansrol vertolken! Ook een creatieve workshop gekke hoeden maken staat deze week op het programma. Op woensdag gaan we op uitstap naar de VRT en nemen we een verfrissende duik in het zwembad Rozebroeken in Gent.  

Helden van hier

Maandag 10 tem vrijdag 14 augustus

Zuiderkouter, Harelbeke

Ben jij ook een held van hier? Bundel jullie krachten en wordt het beste heldenteam van Harelbeke en omstreken. Je leert deze week schermen, raak schieten en paraat staan als dat nodig is! We laten ons ook helemaal gaan tijdens een spannend paintball spel bij Paintball Club Harelbeke. Op woensdag gaan we op uitstap naar The Outsider waar we ons als team wagen aan een avontuurlijk parcours door het moeras en onze klimkunsten kunnen tonen op de klimconstructie.

Kraak de code

Maandag 17 tem vrijdag 21 augustus

SB Noord, Hulste

Hoe cool is dit! We starten de week met het bouwen van onze eigen escape room. Super spannend natuurlijk maar geraken jullie hier ook nog terug uit? De animatoren zijn alvast benieuwd naar jullie ontsnappingskunsten! Later die week wordt een mobiele escape room gedropt op de kampplaats. Kunnen jullie de tips en tricks van maandag toepassen en zo snel mogelijk alle raadsels ontcijferen? Op woensdag trekken we naar Blueberry Hill waar jullie ontsnappers lenig en fit blijven! Wil jij op het einde van het kamp terug naar huis? Eén ding is zeker: kraak de code!

Splash!

Maandag 24 tem vrijdag 28 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Splash! Ben jij er klaar voor om deze week allesbehalve droog door te brengen? Leg alvast voor elke dag een verse zwembroek of bikini klaar want je zal die nodig hebben! De animatoren hebben al heel wat voor jou in petto! Reuzezeeslag, basjesleren, de zotste waterspelletjes … Zij zijn er alvast helemaal klaar voor! Hopelijk ben jij dat ook. Op woensdag zoeken we verfrissing op een aantal spetterende waterattracties in Bellewaerde. En om te drogen wagen we ons aan de rollercoasters en genieten we van het zonnetje op deze leuke uitstap!

Magische Wereld

Dinsdag 3 november tem vrijdag 6 november

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Deze week nemen de animatoren je mee in een bijzondere magische wereld! Fantasie, verbeelding, magie en ongeloof zullen niet ontbreken. We volgen een workshop goochelen waarbij alles zo vreemd lijkt en je het bijna niet kan geloven, maar geen paniek, jij kan deze trucjes ook! Op woensdag gaan we glowgolfen in een magisch verlicht decor, in de namiddag nemen we een duikje als zeemeermin of haai in het zwembad van Kuurne.

UiT-Kajuit 10-12 2

Praktisch

De activiteiten starten telkens om 9 uur en eindigen om 16 uur.

Er is opvang voorzien van 7u30 tot 18 uur.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16u.

Eén dag per week gaan we met de bus op daguitstap.

De prijs voor een weekje plezier is 105 €. Indien het geen volledige week is, wordt het totaalbedrag berekend per dag (21 €/dag).  Dagelijks krijg je van ons een heleboel leuke activiteiten, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje. 

De daguitstappen die ingepland waren tijdens de kampen deze zomer werden geschrapt om zo het contact met anderen en de kans op besmetting te beperken. Hierdoor wordt bij elk kamp € 25 in mindering gebracht. Heb je reeds betaald voor een kamp? Dan wordt dit bedrag terug gestort. Wil je nog inschrijven voor een kamp, dan kan dat meteen aan het verminderde tarief via de webshop.

Vergeet zeker je picknick niet, want na al die activiteiten krijg je wel een hongertje!

Inschrijven

Inschrijven voor alle kampen in 2020 kan vanaf vrijdag 10 januari 2020 om 18u.

Er kan online via de webshop ingeschreven worden of op de Jeugddienst. 

UiTPAS

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW

Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Foto's

Na elk UiT-Kajuit kamp bezorgen we via mail een link met alle foto's van dat kamp. 

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: sarah.devos@harelbeke.be