Tiener 2daagses

Update Paasvakantie

De nieuwe maatregelen maken het voor ons onmogelijk om onze vakantiewerking te organiseren zoals we dit voor ogen hadden. De voorbije vakanties werd onze werking al heel sterk ingeperkt door de bubbels van 25 kinderen – vrijdag kregen we de boodschap dat we nog moeten inperken tot bubbels van 10.

Om een haalbaar en werkbaar opvangaanbod te kunnen organiseren, moeten we keuzes maken in wat we wel nog kunnen doen in de paasvakantie.

  • Onze voorziene werkingen UiT-Kajuit kampen worden volledig geannuleerd. Ook de speelpleinwerking gaat niet door zoals voorzien. Alle locaties die we ter beschikking hebben, zetten we in om een opvangaanbod te voorzien. 
  • We voorzien enkel opvang voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 8 jaar (geboortejaar 2013). Daarmee focussen we op de jongste kinderen, aangezien opvang voor hen het hardst nodig is.
  • Onze opvanguren worden aangepast van 8u tot 17u. Brengen van de kinderen gebeurt tussen 8u en 8u30; ophalen tussen 16u30 en 17u.
  • Er kan enkel ingeschreven worden voor een volledige week opvang – in volle dagen.
  • De prijs voor een week opvang is € 24 voor week 1 (6-9 april) en € 30 voor week 2 (12-16 april)
  • Bij het inschrijven kan u de keuze maken tussen ‘Harelbeke’, ‘Stasegem’ en ‘Bavikhove’. Nadien wijzen we kinderen toe  aan een locatie.

Alle kinderen die reeds ingeschreven waren voor de speelpleinwerking en de UiT-Kajuit kampen kregen een mail om in te schrijven voor dit aanbod.

We beseffen dat we hiermee veel kinderen en ouders moeten ontgoochelen, maar moeten spijtig genoeg keuzes maken binnen de beperkte mogelijkheden die we op vandaag nog krijgen.

Wanneer je bent ingeschreven voor een Tiener 2daagse, betekent dit dat de 2daagse geannuleerd wordt. De nodige zaken voor de terugbetaling worden gedaan.

Als laatste willen wij als organisatie onze vrijwilligers enorm hard bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Wekenlang waren zij hun vakantieweken aan het voorbereiden om er voor de kinderen – ondanks alle strenge regels – een toffe speelervaring van te maken. Die voorbereiding verdwijnt opnieuw naar de prullenmand – maar toch staan zij opnieuw klaar om opvangaanbod te voorzien in de paasvakantie. Bedankt en chapeau!

Tiener 2daagse 1

Voor wie?

Voor tieners van 12 tem 15 jaar wordt een apart aanbod aan uitdagende, stoere, spectaculaire en megatoffe 2daagses (zonder overnachting) uitgewerkt.

Deze 2daagses zijn een combinatie van daguitstappen, workshops en eigen activiteiten.

Inschrijven kan pas vanaf woensdag 13 januari om 18u via de webshop of op de Jeugddienst zelf.

Tiener 2 daagses 2021

Avontuurlijk natuurljk

Maandag 12 april en dinsdag 13 april

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Aqua adventure

Dinsdag 13 en woensdag 14 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Doeners & durvers

Dinsdag 10 en woensdag 11 augustus

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

 

Tiener 2daagse 2

Praktisch

Het begin en einde van de activiteiten varieert per activiteit.

De prijs voor een top tweedaagse is 60 €. Hiervoor krijg je super uitdagende activiteiten, een uitstap, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

Vergeet zeker je picknick niet.

Inschrijven en betalen voor een 2daagse

Inschrijven voor een tiener 2 daagse kan online via de webshop of op de Jeugddienst.

Inloggen doe je met de naam van de deelnemende tiener. Je kan ook inloggen op je eigen account en je kinderen koppelen via de gezinsrelaties, op deze manier kan je meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven.

Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met de gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

Heb je je kind nog nooit ingeschreven via de webshop, neem dan contact op met de Jeugddienst of Sportdienst zodat de account actief is op het moment dat je wil inschrijven.

Via de webshop schrijf je je tiener in voor de 2daagses en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor de tweedaagses kan vanaf woensdag 13 januari 2021 vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je die vrijdag tussen 18u en 20u welkom op de Jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Uit-pas

Met de UiTPAS naar tiener 2daagses

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens tiener 2daagses!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Vakantiekriebels 2021

Het volledige vakantieaanbod voor 2021 kan je terugvinden in onze vakantiebrochure.

De Vakantiekriebels kan je vanaf eind december hier terugvinden.

Foto's

Na elke tiener 2daagse bezorgen we per mail een link met alle foto's van deze 2daagse.

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeugd@harelbeke.be