Tiener 2daagses

Voor wie?

Voor tieners van 12 tem 15 jaar wordt een apart aanbod aan uitdagende, stoere, spectaculaire en megatoffe 2daagses (zonder overnachting) uitgewerkt.

Deze 2daagses zijn een combinatie van daguitstappen, workshops en eigen activiteiten.

Tweedaagse paasvakantie

Dinsdag 9 april en woensdag 10 april 2019

Omschrijving volgt nog

Verzamelen Jeudgcentrum TSAS

Dinsdag: uren volgen nog (fiets meebrengen)

Woensdag: uren volgen nog

Tweedaagses zomervakantie

Maandag 15 en dinsdag 16 juli 2019

Omschrijving volgt nog

Verzamelen Jeudgcentrum TSAS

Maandag: uren volgen nog

Dinsdag: uren volgen nog

 

Maandag 12 en dinsdag 13 augustus 2019

Omschrijving volgt nog

Verzamelen Jeugdcentrum TSAS

Maandag: uren volgen nog

Dinsdag: uren volgen nog

Praktisch

Het begin en einde van de activiteiten varieert per activiteit.

Een tweedaagse kost 50 euro. Hiervoor krijg je twee meer dan geslaagde dagen, drankjes en tussendoortjes.

Vergeet zeker je picknick niet.

Inschrijven en betalen voor een 2daagse

Inschrijven voor een tiener 2 daagse kan online via http://webshop.harelbeke.be.

Alle tieners die in Harelbeke wonen, kunnen zich inloggen met de standaardlogin en hoeven zich dus niet aan te melden als nieuwe gebruiker. (zie startpagina van de webshop) Enkel tieners die niet en Harelbeke wonen en nog nooit deelnamen aan een activiteit in Harelbeke, dienen zich als nieuwe gebruiker aan te melden.

Via de webshop schrijf je je tiener in voor de 2daagses en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor de tweedaagses in 2019 kan vanaf vrijdag 1 februari vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je op vrijdag 1februari tussen 18 en 20 uur welkom op de Jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Annuleren van een activiteit 

Bij annulering van een inschrijving voor een activiteit worden volgende bedragen terugbetaald:

- Tot één week vor de start van de activiteit: er wordt een annulatiekost van 2 € aangerekend, de rest van de deelnameprijs wordt terugbetaald.

- Vanaf één week voor de start van de activiteit: 50% van de deelnameprijs wordt terugbetaald.

Bij annulering omwille van ziekte of familiale omstandigheden wordt de deelnameprijs enkel terugbetaald na voorlegging van een doktersbriefje of overige bewijsstukken en indien de Jeugddienst op voorhand verwittgd werd. Indien de deelnemer slechts een deel van de activiteit afwezig is, wordt de dagprijs terugbetaald van de dagen waarop de deelnemer door ziekte niet kon deelnemen aan de activiteit. De terugbetaling gebeurt na afloop van de activiteit. Bij ziekte wordt er geen annulatiekost aangerekend.

Met de UiTPAS naar tiener 2daagses

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens tiener 2daagses!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Foto's

Zomer 2018

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeud@harelbeke.be