Tiener 2daagses

Tiener 2daagse 1

Voor wie?

Voor tieners van 12 tem 15 jaar wordt een apart aanbod aan uitdagende, stoere, spectaculaire en megatoffe 2daagses (zonder overnachting) uitgewerkt.

Deze 2daagses zijn een combinatie van daguitstappen, workshops en eigen activiteiten.

Tiener 2 daagses 2019

Ter land, ter zee en in de lucht

Dinsdag 9 april en woensdag 10 april

Ter land, ter zee en in de lucht! Een super tienertweedaagse die voor zich spreekt. Op dinsdag duiken we in het zwembad en gaan we zeemeermin- of haaienzwemmen. In de namiddag zoeken we de hoogte op in de klimzaal van Blueberry Hill. Woensdagvoormiddag voorzien de animatoren een topactiviteit en in de namiddag proberen we te ontsnappen van op Prisan Island. Breng op dinsdag zeker je fiets mee.

Verzamelen Jeudgcentrum TSAS

Dinsdag: 9u tot 17u30 (fiets meebrengen, we gaan met de fiets naar het zwembad en Blueberry Hill)

Woensdag: 9u tot 16u

Citytripper

Maandag 15 juli en dinsdag 16 juli

Een tweedaagse vol avontuur en mysterie in de stad staat je op te wachten! Maandag trekken we naar Gent om er te gaan raften en speurneuzen in het oude stadscentrum.  In de namiddag leven we ons uit tijdens een actieve teambuilding in het Baudelopark. Dinsdag trekken we met de fiets richting Kortrijk en gaan we in teams de uitdaging aan om het stadsspel Super Snap op de smartphone tot een goed einde te brengen!Verzamelen Jeudgcentrum TSAS

Maandag: 9u15 tot 16u30

Dinsdag: 9u tot 16u

Adventure Awaits

Maandag 12 augustus en dinsdag 13 augustus

Een tweedaagse vol spanning en avontuur staat je op te wachten! Maandag warmen we op met een eigen activiteit maar in de namiddag laten we ons helemaal gaan op het Aqua Park van Ice Mountain Adventure in Wevelgem. Dit Aqua Park is een unieke, opblaasbare hindernisbaan op het water. Loop, spring en glijd doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen. Hierna wagen we ons aan waterskiën of wakeboarden. Op dinsdag gaan we naar Buitenbeentje in Diksmuide om het avontuur nog meer op te zoeken! Wil je deze toptweedaagse niet missen? Spreek af met je vrienden en schrijf je samen in!

Maandag: 9u tot 17u15

Dinsdag: 9u tot 17u

Tiener 2daagse 2

Praktisch

Het begin en einde van de activiteiten varieert per activiteit.

Een tweedaagse kost 50 euro. Hiervoor krijg je twee meer dan geslaagde dagen, drankjes en tussendoortjes.

Vergeet zeker je picknick niet.

Inschrijven en betalen voor een 2daagse

Inschrijven voor een tiener 2 daagse kan online via de webshop.

Alle tieners die in Harelbeke wonen, kunnen zich inloggen met de standaardlogin en hoeven zich dus niet aan te melden als nieuwe gebruiker. (zie startpagina van de webshop) Enkel tieners die niet en Harelbeke wonen en nog nooit deelnamen aan een activiteit in Harelbeke, dienen zich als nieuwe gebruiker aan te melden.

Via de webshop schrijf je je tiener in voor de 2daagses en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor de tweedaagses tijdens de zomervakantie kan vanaf woensdag 25 april vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je op woensdag 2 5april tussen 18 en 19 uur welkom op de Jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Uit-pas

Met de UiTPAS naar tiener 2daagses

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens tiener 2daagses!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Vakantiekriebels 2019

Het volledige vakantieaanbod voor 2019 vind je terug in de Vakantiekriebels.

Foto's

Zomer 2018

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeud@harelbeke.be