Tiener 2daagses

Tiener 2daagse 1

Voor wie?

Voor tieners van 12 tem 15 jaar wordt een apart aanbod aan uitdagende, stoere, spectaculaire en megatoffe 2daagses (zonder overnachting) uitgewerkt.

Deze 2daagses zijn een combinatie van daguitstappen, workshops en eigen activiteiten.

Tiener 2 daagses 2020

Omwille van de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus gaan de Tiener 2 daagses in de zomervakantie niet door. 

 

 

Tiener 2daagse 2

Praktisch

Het begin en einde van de activiteiten varieert per activiteit.

De prijs voor een top tweedaagse is 60 €. Hiervoor krijg je super uitdagende activiteiten, een uitstap, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

Vergeet zeker je picknick niet.

Inschrijven en betalen voor een 2daagse

Inschrijven voor een tiener 2 daagse kan online via de webshop of op de Jeugddienst.

Alle tieners die in Harelbeke wonen, kunnen zich inloggen met de standaardlogin en hoeven zich dus niet aan te melden als nieuwe gebruiker. (zie startpagina van de webshop) Enkel tieners die niet en Harelbeke wonen en nog nooit deelnamen aan een activiteit in Harelbeke, dienen zich als nieuwe gebruiker aan te melden.

Via de webshop schrijf je je tiener in voor de 2daagses en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor de tweedaagses kan vanaf vrijdag 10 januari 2020 vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je die vrijdag tussen 18 en 20uur welkom op de Jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Uit-pas

Met de UiTPAS naar tiener 2daagses

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens tiener 2daagses!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Vakantiekriebels 2020

Het volledige vakantieaanbod voor 2020 kan je terugvinden in onze vakantiebrochure.

De Vakantiekriebels kan je vanaf eind december hier terugvinden.

Foto's

Na elke tiener 2daagse bezorgen we per mail een link met alle foto's van deze 2daagse.

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeugd@harelbeke.be