Sportlessen16plus

samentegencorona

ALLE LESSENREEKSEN WORDEN MOMENTEEL ON HOLD GEPLAATST.

DE GEZONDHEID VAN EENIEDER STAAT NU OP DE EERSTE PLAATS.

VAN ZODRA ER NIEUWE BESLISSINGEN GENOMEN WORDEN ZULLEN DE DEELNEMERS VAN ONZE LESSENREEKSEN ALS EERSTE OP DE HOOGTE GEBRACHT WORDEN.

DE TERUGBETALING VAN DE GEMISTE LESSEN WORDT BEKENEN VAN ZODRA ER TERUG IN GROEP GESPORT MAG WORDEN.

ALVAST BEDANKT VOOR JULLIE BEGRIP.

SPORT HARELBEKE WENST IEDEREEN EEN GOEDE GEZONDHEID TOE.

Na je werkdag even alle spanning loslaten in de yoga of na een drukke dag nog eens alles op alles zetten tijdens de BBB? Of wat dacht je van Zumba? Er zijn wel 1001 goede redenen om een kijkje te nemen in ons sportaanbod tijdens de week. 

Media

Als je deelneemt aan een sportactiviteit van de sportdienst, ga je ermee akkoord dat we foto’s en video’s die we maken tijdens de sportactiviteiten, gebruiken om het sport- en beweegaanbod te promoten. Dit is ook zo als je deelneemt aan een evenement van de sportdienst waarvoor je niet moet inschrijven. Wens je liever niet op de foto te staan? Geen enkel probleem, laat het vooraf of tijdens de activiteit weten aan de fotograaf ter plaatse en we houden er rekening mee.

Heb je zelf leuke foto’s genomen tijdens één van onze sportactiviteiten? Stuur deze dan door via mail naar sport@harelbeke.be. Je foto’s kunnen gebruikt worden om affiches en brochures op te vrolijken. 

Aanbod 

Lessenreeksen gaan pas door bij minimum 12 deelnemers. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de lessenreeks geannuleerd worden. Tijdig inschrijven is de boodschap.

Interesse in één van de sporten?

Van harte welkom op de gratis proeflessen in september of januari (eerste week).
Er kan tijdens de lessenreeks geen proefles gevolgd worden.

Welke sporten er aan bod komen en hoe we de proeflessen organiseren, vind je op de pagina 'Proefles' (zie blokje 'proefles' hieronder).

Sporters beleven meer