Sportkampen

Sportkampen
Sporters beleven meer

Aanwezigheid

Een sportkamp begint om 9 uur.  Daarom vragen wij aan de ouders dit te willen respecteren  en de kinderen tegen dit uur te brengen. Zo kan het kamp optimaal doorgaan. 

Voor- en naopvang

Een lesgever is standaard een half uur voor het kamp aanwezig en blijft standaard tot een half uur na het kamp. Indien je vroeger of later opvang nodig hebt, kan je hier onze opvangregeling raadplegen.

Media

Als je deelneemt aan een sportactiviteit van de sportdienst, ga je ermee akkoord dat we foto’s en video’s die we maken tijdens de sportactiviteiten, gebruiken om het sport- en beweegaanbod te promoten. Dit is ook zo als je deelneemt aan een evenement van de sportdienst waarvoor je niet moet inschrijven. Wens je liever niet op de foto te staan? Geen enkel probleem, laat het vooraf of tijdens de activiteit weten aan de fotograaf ter plaatse en we houden er rekening mee.

Heb je zelf leuke foto’s genomen tijdens één van onze sportactiviteiten? Stuur deze dan door via mail naar sport@harelbeke.be. Je foto’s kunnen gebruikt worden om affiches en brochures op te vrolijken. 

Kledij

Sporten met een rokje aan, of aan het klimrek hangen in jeansbroek. Sjotten met sandalen, op de Zweedse bank staan met muiltjes. Nee, dat is niet zo handig en veilig. Dus mama's en papa's, als we sporten komen we het liefst in sportieve kledij.

Aandacht

Voor de zomersportkampen geldt steeds het voorbije schooljaar.
M.a.w. een kleuter die pas na de zomervakantie naar het 2de kleuterklasje gaat kan NIET inschrijven voor een zomersportkamp.

 Krokus 2020
Inschrijven kan vanaf 1 december 18.00 uur

Pasen 2020

Inschrijven kan vanaf 1 februari 18.00 uur

Zomer 2020

Inschrijven kan vanaf 1 februari 18.00 uur

Herfst  2019

 

Periode

Betalen
vóór

Uur

Plaats 

Leeftijd

Beurten 

Prijs 

 Max.

Omnisport

 

 

 

 

 

 

 

 
Herfstsport met sportflix 28/10-31/10 21/10 09.00-16.00 Harelbeke 1ste-6de lj. 4 60 24
Sportflix 31/10 21/10 09.00-16.00 Waregem 1ste-6de lj. 1 15 15
                 

  

Kerst

 

 Procedure annulatie

G-Sportkampen voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een beperking.

(icoontje ‘G-sportkampen’ aanvinken)
Er wordt extra begeleiding voorzien en aan de hand van medische fiches wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de noden en behoeften van de deelnemers. Elk G-sportkamp is dus maatwerk zodat iedere deelnemer ten volle kan genieten van sport- en spelplezier!