Sportsnacks

Banner sportsnack

Aangezien de regel blijft dat kinderen maar met 10 samen mogen sporten blijven de sportsnacks on hold staan. We brengen jullie op de hoogte van zodra er terug gestart wordt.


We maken het jongeren graag zo gemakkelijk mogelijk om aan sport te doen. En wat is er gemakkelijker en leuker dan een uurtje sport net na schooltijd in (de buurt van) je school? Onder begeleiding van ervaren lesgevers is er de Sportsnack, een sportieve naschoolse opvang. Actief en altijd iets anders zodat leerlingen in aanraking komen met diverse sporten.
Voor de organisatie werken we samen met verschillende partners: de scholen, Moev, Sport Vlaanderen, Sportwerk en de sportdienst.
Lessenreeksen gaan pas door bij minimum 10 deelnemers. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de lessenreeks geannuleerd worden. 
Tijdig inschrijven is de boodschap.

 

Van zodra het aanbod bekend wordt dit gepubliceerd.


Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. 
Daarom veranderen we de betaalmethode voor al onze lessenreeksen. Blijven sporten, is het motto van Sport Harelbeke.
Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om in te schrijven voor een lessenreeks en voorlopig nog niets te betalen. Eind juni maken wij een overzicht van alle lessen die doorgegaan zijn. Daarna zal jij een factuur ontvangen voor het aantal lessen, ongeacht jouw aanwezigheid. 

Info en inschrijven