Sportlessen 55+

seniorensport

 

Uitzonderlijke actie!

Omdat we nu nog niet weten welke lessen zullen kunnen doorgaan hebben we de inschrijvingswijze uitzonderlijk aangepast.
Voor de lessenreeksen van het voorjaar van 2021 kan je inschrijven zonder onmiddellijke betaling. Aan het einde van de reeks, in juni, zal voor elke deelnemer een factuur gemaakt worden waarin alle lessen aangerekend worden die doorgegaan zijn. 

Gezond bewegen en sporten als je senior (55+) bent, is net zo belangrijk als goed eten en drinken. En bewegen is het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking! Neem dus zeker een kijkje in het beweeg- en sportaanbod voor 55+. 

Media

Als je deelneemt aan een sportactiviteit van Sport Harelbeke, ga je ermee akkoord dat we foto’s en video’s die we maken tijdens de sportactiviteiten, gebruiken om het sport- en beweegaanbod te promoten. Dit is ook zo als je deelneemt aan een evenement van Sport Harelbeke waarvoor je niet moet inschrijven. Wens je liever niet op de foto te staan? Geen enkel probleem, laat het vooraf of tijdens de activiteit weten aan de fotograaf ter plaatse en we houden er rekening mee.

Heb je zelf leuke foto’s genomen tijdens één van onze sportactiviteiten? Stuur deze dan door via mail naar sport@harelbeke.be. Je foto’s kunnen gebruikt worden om affiches en brochures op te vrolijken. 

Overzicht aanbod Sport Harelbeke

De lessenreeksen voor volwassenen mogen nog niet opstarten.  Van zodra er terug gesport mag worden brengen we jullie op de hoogte.

Lessenreeksen gaan pas door bij minimum 12 deelnemers. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de lessenreeks geannuleerd worden. Tijdig inschrijven is de boodschap.

 2021

Proefles Dag Uur Plaats Prijs per les Maximum deelnemers
Turnen senioren geen di 09.15-10.15 u Sporthal  Bavikhove 3,00 20
             
Turnen senioren geen  di 14.30-15.30 u Sporthal  Harelbeke 3,00 20
             
Netbal senioren geen do 14.00-15.30 u Sporthal  Bavikhove 4,50 18
             
Netbal senioren geen  di 13.30-14.30 u Sporthal  Harelbeke 4,50 12

Is die sport iets voor jou?
Meer info rond tarieven, annulatie, e.d. : zie retributiereglement deel sport

Van harte welkom op de gratis proeflessen in januari en september. Het is niet mogelijk om bij de start van de nieuwe lessenreeks de eerste les als proefles te aanzien.
Welke sporten er aan bod komen en hoe we de proeflessen organiseren, vind je op de pagina 'Proefles' (zie blokje 'Proefles' hieronder).

info en inschrijven