Proefles

Wegens de huidige coronamaatregelen gaan er voor de volwassenen/senioren geen proeflessen door.

Wil je eerst eens kennis maken met een sport, de werking, jouw sportgenoten en onze lesgevers?

Dat kan! Voor heel wat lessen zijn er proeflessen voorzien in januari (=eerste week na de vakantie) en september (=eerste volle week na de vakantie). Deze vinden plaats de week vóór de start van de cursus in januari en september.

De proeflessen zijn gratis en je hoeft er vooraf niet voor in te schrijven. De eerste les bij de start van een nieuwe reeks is GEEN proefles, gelieve hier mee rekening te houden. Tijdens de lessenreeks kan er geen proefles gevolgd worden (i.f.v. verzekering).

Indien er nog vrije plaatsen zijn voor de lessenreeks, kan je je meteen na de les inschrijven op de sportdienst aan het gewone tarief. De sportdienst blijft nog een half uur open na het einde van de les. Betalen kan ter plaatse met bancontact of cash.

Opgelet: populaire lessenreeksen kunnen volzet zijn alvorens de proeflessen starten. Er zal dan ook geen proefles voor deze lessenreeks doorgaan. Het aantal beschikbare plaatsen kan je raadplegen via de webshop, je hoeft daarvoor niet in te loggen.

Wie zeker is om deel te nemen aan een reeks schrijft dus best onmiddellijk in en wacht de week van de proeflessen niet af. Zo ben je zeker van je plaatsje.

Wie niet onmiddellijk wil of kan beslissen heeft nog tijd tot en met zondagavond van de proeflessenweek om online in te schrijven aan het voordeeltarief.