Parkfeest

Parkfeest Harelbeke

Elk jaar organiseren we het Parkfeest, de jaarlijkse kick-off van de zomer in Harelbeke. Dit jaar vieren we er ook de 50ste verjaardag van de cultuurraad met alle inwoners van Harelbeke en omstreken. Om 14.30 uur trakteren we daarom de eerste 500 bezoekers op een lekkere verrassing van de Harelbeekse bakkers!

Een dag in de zon, voldoende eten en drinken, leuke animatie, theater en muziek à volonté. Het recept van het parkfeest op zondag 7 juli, in het stadspark van Harelbeke is verder niet veel veranderd. Toch zal het stadspark er dit jaar anders uitzien In tegenstelling tot de voorbije jaren hebben we beslist om geen podium meer te plaatsen, maar de animatie echt tot tussen de mensen te brengen. Zo genieten jullie nog meer van het gezellig samenzijn. 

Het programma spreekt elke doelgroep aan. Ouders met of zonder kinderen, frisse senioren, families...

Op het programma: 

11.00 uur - Aperitiefconcert Braz'art 
14.30 uur - Gratis taart voor de eerste 500 bezoekers
15.30 uur - NAFT 
16.30 uur - Stefan Paridaen & Piet Custers (Mentalisten Belgium's Got Talent)

doorlopend animatie van: De Sven, De Mensen, De Babbelbaron, De Traagste Brief, Kip van Troje, PassePartoe... 


Wat het Parkfeest bijzonder maakt, is de aanwezigheid van heel wat verenigingen. Elke vereniging krijgt er de kans om haar werking voor te stellen of om een centje bij te verdienen voor de clubkas. Dit jaar hebben maar liefst 19 verenigingen een stand op het Parkfeest. Ze zorgen allemaal voor eten en drinken aan zeer democratische prijzen.