Oarelbeke Weireldkoarte

Wat is de 'Oarelbeke Weireldkoarte'?

De Oarelbeke Weireldkoarte is een herlaadbare betaalkaart die voor alle gelegenheden geschikt is en waarmee de gelukkige ontvanger kan betalen in meer dan 70 handels- en horecazaken in Harelbeke. Je kiest zelf hoeveel geld je op de kaart wil laden - gaande van 1 euro tot 250 euro! Zo kan je bijvoorbeeld een kaart kopen van 12,37 euro of ééntje van 54,50 euro - jij beslist! Is de kaart leeg? Dan laad je ze toch gewoon opnieuw op?
 

Hoe werkt het systeem?

Je koopt gratis een Oarelbeke Weireldkoarte bij één van de fysieke verkooppunten (het stadhuis, de bibliotheek) en kiest het op te laden bedrag. Je betaalt via bancontact en krijgt de pas in een leuke geschenkverpakking mee. Je doet hem cadeau of houdt hem lekker zelf om te besteden bij de meer dan 70 deelnemende handels- en horecazaken in Harelbeke.

Betalen met de Oarelbeke Weireldkoarte is simpel: je geeft hem af bij een deelnemende handelszaak en jouw aankoopbedrag wordt afgetrokken van de kaart. Je kiest zelf in welke handelszaak je hoeveel besteedt en kan dus het bedrag op de kaart in meerdere keren opgebruiken!
 

Waar kan ik er ééntje kopen?

We hebben op vandaag twee fysieke punten waar je een Oarelbeke Weireldkoarte kan kopen:

  • Stadhuis: elke werkdag tussen 9u - 12u, op woensdag ook van 14u - 17u en elke tweede zaterdag van de maand tussen 9u - 12u.
  • Bibliotheek: maandag: 15u-18u; dinsdag: 13u30 – 20u00; woensdag: 13u30 -18u00; donderdag: 13u30 – 20u00; vrijdag 13u30-18u00 en zaterdag van 09u00 – 12u00 en 13u30 – 16u00.

Je kan de kaart ook online aankopen en dat op elke moment van de dag. Je krijgt die dan ofwel in jouw mailbox ofwel opgestuurd. Lekker makkelijk toch?
Noot: je kan de print@home versie enkel gebruiken bij een beperkt aantal handelszaken en niet heropladen.  
Koop hier jouw 'Oarelbeke Weireldkoarte'!

Moet ik mijn kaart registreren?

Je moet dat niet, maar we raden dat wel aan. Op die manier kunnen we jou bereiken als je meedoet met een wedstrijd of kunnen we de kaart blokkeren bij verlies of diefstal en overladen op een nieuwe kaart. Je kan registreren bij een deelnemende handelszaak, bij de aankoop, of via onderstaande link.

Registreer hier jouw 'Oarelbeke Weireldkoarte'!
 

Waar kan ik mijn saldo controleren?

Bij de handelaars na betaling met de kaart, bij één van de verkooppunten (de bibliotheek of het stadhuis) of online via deze link na registratie en aanmaken van een profiel met de kaart.

Controleer hier jouw saldo!

Wat kost het?

Niets - helemaal niets! Het systeem is een initiatief van het handelscomité en Unizo Leiekracht in fijne samenwerking met leverancier CCV en komt tot stand met de financiële steun van de stad Harelbeke en een groot pak enthousiasme van heel wat handelaars in Harelbeke.

 

Wat als de kaart leeg is?

Hou de Oarelbeke Weireldkoarte bij en werp hem niet weg! Niet alleen kan je hem opnieuw opladen met een bedrag naar keuze bij één van de verkooppunten - we plannen nog een heleboel leuke acties en uitbreidingen met de kaart!

Meer info