Oarelbeke Weireldstad

Logo OW - winnaar Nicolas

Tijdens Harelbeke Feest en de weken die daar op volgden konden jullie stemmen voor jullie favoriete ontwerp voor een logo van ‘Oarelbeke Weireldstad’. Zowel het publiek als de jury waren het er over eens: Nicolas Guillemyn bezorgde ons het allerbeste ontwerp voor het nieuwe logo van 'Oarelbeke Weireldstad'. Proficiat! 

Nicolas wint zoals beloofd: 

  • Eeuwige roem!
  • Een VIP-beleving op de lancering van 'Oarelbeke Weireldstad' op 11 januari voor hem en drie vrienden
  • Levenslang een gratis exemplaar van elk gadget waarvoor zijn ontwerp zal worden gebruikt
  • Een Harelbeke Cadeaubon ter waarde van 100 euro 

Grafisch ontwerper Jan Vandierendonck van Klaveren Haas uit Harelbeke ging met het ontwerp van Nicolas aan de slag om een definitief logo te ontwerpen. Het logo geïnspireerd op het ontwerp van Nicolas is een erg flexibel logo, waarbij de iconen telkens kunnen aangepast worden naargelang het onderwerp van de campagnes die we onder de noemer van ‘Oarelbeke Weireldstad’ zullen uitwerken. Deze campagnes krijgen altijd een insteek die spetterend, sportief en/of natuurlijk is.

Naast het thematische logo komt er ook een algemeen logo met de #OW. Dit logo zal gebruikt worden voor het algemeen promotiemateriaal. Het logo met hashtag is erg herkenbaar en overal bruikbaar.

Wil je zelf iets organiseren of het logo van Oarelbeke Weireldstad mee helpen verspreiden? Contacteer ons via info@harelbeke.be of 056 733 324.