Zomerboeken

jul
02
aug
31

De zomerstand
Op zoek naar een goed boek voor op vakantie? Dan is onze zomerstand beslist iets voor jou. Onderverdeeld in de volgend vijf  categorieën: Pas binnengebracht (rechtstreeks vanop onze boekenkar naar de zomerstand), Zomerliefde (boeken zo zalig licht als een veertje, vol romantiek), Young Adult (forever young met onze fijne selectie adolescentenromans), Amerikaanse thrillers (alles nog groter en slechter, maar vooral superspannend) en de 5sterrenboeken (de uitzonderlijke boeken die ooit een vijfsterrenrecensie kregen in de pers). 

Zomerboeken: de lijst
De zomer zou de zomer niet zijn zonder de door ons samengestelde lijst met zomerboeken. 100 titels in alle mogelijk genres, van zwaar romantisch tot huiveringwekkend spannend (en alles daartussen). Je kan de lijst terugvinden op www.bibliotheekharelbeke.be/zomerboeken. Regen of zonneschijn, vervelen zit er niet in met zoveel leesinspiratie.

Zorgeloos lezen op vakantie
Vanop je vakantiebestemming je bib-materialen verlengen, dat kan. Je registreert je op voorhand
bij Mijnbibliotheek (via de website van de bib of de bibcatalogus) en op die manier kan je dag en nacht, 7 op 7 je bib-materialen verlengen. Nog niet geregistreerd in Mijnbibliotheek? Stuur dan een mailtje naar info.bibliotheek@harelbeke ( met  vermelding van je lidnummer) vanop je vakantiebestemming naar info.bibliotheek@harelbeke.be  en wij verlengen ze met het grootste plezier. Niet vergeten, er kan slechts eenmaal verlengd worden en gereserveerde materialen kunnen niet verlengd worden.

Zomersoundtrack
De hele zomer lang voorzien we al je feestjes, cocktailparties en hangmatmomenten van de juiste soundtrack. Exotische muziekjes uit verre landen,  poppy compilaties,  zwoele beats, festivaltoppers en de warmste jazzstemmen zorgen voor dat extra beetje sfeer. Zelfs bij slecht weer zullen ze doen wat ze moeten: de zon in huis brengen.  Wordt het al dan niet een topzomer, aan de muziek zal het in ieder geval niet liggen.

Aangemaakt op: 09/06/2018

Reactie toevoegen