Zitdagen belastingen

Niet iedereen vult zijn belastingformulier op zijn eentje in en tot voor kort kon je in Harelbeke voor hulp terecht in het belastingkantoor in de Kortrijksestraat. Dat kan nu niet meer.

Voor deze dienstverlening kan je terecht in de dienstgebouwen van de FOD Financiën te Kortrijk (Hoveniersstraat 31) en te Waregem (Het Pand 305), elke werkdag tussen 9u en 12u en in de maand juni tussen 9u en 15u.

Om de mensen die hun formulier moeilijk alleen kunnen invullen en/of moeilijk in Kortrijk of Waregem geraken, sloot de stad Harelbeke een overeenkomst met de FOD Financiën. Concreet kunnen die personen een afspraak maken om op 1, 6, 7 of 8 juni langs te komen op het stadhuis waar een medewerker van de FOD Financiën ter beschikking staat. Aangezien het om zeer beperkte dagen en uren gaat, leggen we echt de nadruk op voormelde doelgroep.

Deze dienstverlening is enkel mogelijk op afspraak. Het heeft dus geen zin om op die momenten naar het stadhuis te komen als je vooraf geen afspraak maakte.

Klik hier om een afspraak te maken. 

Je kan ook bellen naar 056 733 317 om met een medewerker van het stadhuis een afspraak in te plannen. 

Aangemaakt op: 12/04/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Geachte, Ik dacht dat wij in STAD Harelbeke woonden?Wat zijn de plannen met een immens groot" belasting" kantoor als je als inwoner van Harelbeke naar een "echte stad" (Kortrijk of Waregem )moet rijden voor een dienstverlening...en enkel een bepaalde doelgroep toelaat op de speciale voorziene dagen!! Spijtig dat Hulste bij Harelbeke hoort!! ps: een gouden tip overal een bulldozer inzetten en torenhoge flats bouwen dat is Harelbeke allee tegen 2025 naar stadhuis en post ook Waregem en Kortrijk???