Werken Kortrijkse Heerweg (Deerlijk) met grote impact voor Harelbeke

Vanaf 16 augustus 2017 wordt de Kortrijkse Heerweg (tussen N36 en Theo Nuyttenslaan) afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer voor asfalteringswerken uitgevoerd door nv Tibergyn. De afsluiting heeft een grote impact op zowel Harelbeke als Deerlijk. Fietsers worden evenwel beloond, want die blijven doorgang krijgen. Duur: ongeveer 25 werkdagen.

Een omleiding wordt voorzien via: N36, Stationsstraat, Stasegemsestraat, Oudenaardsestraat, Steenbrugstraat, Veldrijk, Generaal Deprezstraat, Stasegemsesteenweg, Heerbaan.

Om het sluipverkeer in de nieuwe verkaveling Bistierland te verhinderen wordt een tijdelijke knip ingevoerd in Bistierland. De exacte locatie is te zien in bijlage. Na de werken wordt de knip opgeheven.

Bijkomend: op 18 en 25 augustus is er een speelstraat in Bistierland (driehoek Bistierland-Spinetstraat-Triangelstraat). Op deze dagen zijn de straten binnen deze driehoek niet toegankelijk voor alle verkeer (met uitzondering van bewoners van het afgesloten stuk - hetzij enkel stapvoets verkeer). 

Het gemeentebestuur van Deerlijk excuseert zich voor dit ongemak en dankt u voor het nodige begrip. 

Bijlage:  knip Bistierland 

Aangemaakt op: 06/07/2017

Reactie toevoegen