Vervolg werken Venetiëlaan

Om de recente boring verder af te werken dient deze nu nog aangekoppeld te worden met de aangelegde leiding.

Hiervoor vind je een omleidingsplannetje. Aangezien de werken bijna volledig naast de weg plaatsvinden, is hier weinig hinder voor het verkeer.

Er wordt enkel een rij soldaten geplaatst + bijhorende barelen en aankondigingsborden. Dit om aan te geven dat er nog werken aan de gang zijn.

Verder is er ingepland dat er in de nacht van 6 op 7 april zal gekoppeld worden. Deze zullen wel enige impact met zich meebrengen.

werken_aanleg_venetielaan.pdf

Aangemaakt op: 13/03/2018

Reactie toevoegen

Reacties

Beste, Voor het uitvoeren van deze werken wordt er geen omleiding voorzien. Alle bedrijven in de Venetiëlaan zijn en blijven momenteel bereikbaar. Persoonlijk vraag ik mij af, wie het stadsbestuur en mevrouw Corne viseert met dit plan door te sturen. Zolang ieder bedrijf, bereikbaar blijft, soms met hoffelijk te zijn in het verkeer en eens te wachten om een andere wagen, vrachtwagen door te laten, is dit bijkomend plan overbodig. Met dit plan heeft men de pap in de mond aan de vrachtwagens die containers vervoeren en die in plaats van via de Venetiëlaan naar de E17 rijden, dan de kortere weg nemen via de Berkenlaan. Wanneer ik echter op dinsdag morgen via de Zandbergstraat een boodschap wil doen, sta ik plots voor een omleiding. Deze omleiding gebeurd langs de lagere school en de st. Rita kerk, terwijl die perfect een straat verder kan gebeuren. Veiliger voor onze schoolgaande kinderen. Ook een bord met een verwittiging dat men de R8 niet kan bereiken via de Zandbergstraat van ... tot... zou handig zijn. Correcte communicatie naar de bevolking toe is blijkbaar niet de sterkste kant van ons stadsbestuur.