Verkeershinder naar aanleiding van Stasegem Kermis

22 augustus 201927 augustus 2019

Van donderdag 22/08/2019 tot en met dinsdag 27/08/2019 is het niet mogelijk om Stasegemdorp in te rijden komende van de Steenbrugstraat/Generaal Deprezstraat/Brouwerijstraat. Er is een omleiding voorzien via de Generaal Deprezstraat > Politieke Gevangenenstraat > Venetiëlaan.

Komende van de Spinnerijstraat is het ook niet mogelijk om Stasegemdorp in te rijden. Er is een omleiding voorzien via de Venetiëlaan > Politieke Gevangenenstraat > Beneluxlaan > Veldrijk > Steenbrugstraat. Stasegemdorp zal ook niet te bereiken zijn via de Ommegangstraat.

Plan: Stasegem Kermis

Vrijdag 23/08/2019:  loopwedstrijd

Geen doorgang mogelijk op het parcours (Brouwerijstraat > Generaal Deprezstraat > Politieke Gevangenenstraat > Hallestraat > Kruiske > Hermitage > Klein Katrol > Ommegangstraat > Groendreef > Stasegemdorp > Spinnerijstraat > Vaartstraat > Jaagpad). Er is een omleiding voorzien via de Generaal Deprezstraat > Acacialaan > Venetiëlaan (en omgekeerd).

Plan: Loopwedstrijd

Zondag 25/08/2019:  rommelmarkt

Geen doorgang mogelijk op rommelmarkt (Stasegemdorp > Vaartstraat > Hallestraat > Spinnerijstraat). Er is een omleiding voorzien via de Steenbrugstraat > Veldrijk > Beneluxlaan > Politieke Gevangenenstraat > Venetiëlaan (en omgekeerd).

Plan: Rommelmarkt

Gelieve rekening te houden met de tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie en de omleidingen.