Vanaf 1 juli: een speurtocht dichtebie!

jul
01
aug
23

Met de speurtocht Blits Dichtebie verken je het prachtige West-Vlaanderen op 20 unieke plaatsen en maak je kans om een gloednieuwe Mitsubishi Space Star te winnen!
Zo slaan we drie vliegen in één klap: je leert de prachtige regio op een leuke en originele manier kennen, je hebt al heel wat toffe plannen om een mooie zomerdag te spenderen én je maakt kans op een prachtige prijs!

Klaar om van start te gaan? Twintig leuke gemeentes engageerden zich om deel te nemen aan de grote speurtocht. Bij elk van die gemeentes kan je vanaf 1 juli een gratis deelnemersbrochure verkrijgen en je zoektocht meteen starten.
Elk van de twintig deelnemende gemeentes herbergen één letter die uiteindelijk de oplossing vormen waarmee je kan deelnemen aan de wedstrijd om zo kans te maken op de te winnen auto!

Je moet dus je wandelschoenen aantrekken, op je fiets springen of een mooie uitstap met de wagen maken om de oplossing ter plaatse te gaan ontdekken! Vergeet ook zeker niet om ook te genieten van wat lekkers ondertussen, heel wat gemeentes bieden je graag de plaatselijke lekkernij aan. De wedstrijd is uiteindelijk niet om ter snelst dus neem je tijd en geniet van de zoek- en ontdekkingstocht: Blits Dichtebie!

Aangemaakt op: 28/06/2017

Reactie toevoegen