Vakantiekriebels 2023

Gepubliceerd op Woensdag 07 december 2022
Voorpagina Vakantiekriebels 2023

Benieuwd wat er tijdens de vakanties in 2023 voor kinderen en jongeren op het programma staat? De Vakantiekriebels voor dit jaar is af, dus je hebt het maar uit te kiezen! De Jeugddienst en Sport Harelbeke bundelden alle uitstappen en workshops van de speelpleinwerking, sportkampen, UiT-Kajuit kampen en  kriebelkampen dit jaar in één vakantiebrochure.

De Vakantiekriebels kan je online al bekijken. Nam je zoon of dochter vorig jaar deel aan één van deze vakantiewerkingen? Dan ontvang je binnenkort een exemplaar per post.

Inschrijven voor alle UiT-Kajuit kampen en sportkampen in 2023 kan op woensdag11 januari om 18u via de webshop

Heb je geen internet of computer ter beschikking of heb je nog vragen omtrent de kampen dan kan je tussen 18u en 20u terecht op de Jeugddienst of Sport Harelbeke. Er is die avond permanentie voorzien om jullie telefonisch/aan het loket op weg te helpen.

Inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen kan online via de webshop. Dit kan enkel via de ouder-account.

- Heb je als ouder nog geen account? Maak die dan eerst aan. 

- Je kan de bestaande accounts van je kind(eren) koppelen aan jouw account. Indien je kind(eren) nog geen account hebben, kan je hen ook toevoegen via de gezinsrelaties. 

Op deze manier kan je meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven.

Meer info ivm het aanmaken van een account of het koppelen van gezinsleden vind je hier

Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

Via de webshop schrijf je je kind in voor de verschillende activiteiten en betaal je onmiddellijk. Dit kan met Payconiq, Bancontact, kredietkaart (Visa, Mastercard, American Express) of iDeal. De inschrijving is pas definitief nadat je online betaalde en via email de bevestiging ontving.

Om vlot te kunnen inschrijven voor de activiteiten is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verlies je minder tijd op het ogenblik van de inschrijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.