Vakantiekriebels 2019

UiT-Kajuit 3-6 4

Benieuwd wat er tijdens de vakanties in 2019 voor kinderen en jongeren op het programma staat? De Vakantiekriebels voor dit jaar is af, dus je hebt het maar uit te kiezen! De Jeugddienst en Sportdienst bundelden alle uitstappen en workshops van de speelpleinwerking, sportkampen, UiT-Kajuit kampen en  tiener 2daagses voor dit jaar in één vakantiebrochure.

De Vakantiekriebels kan je online al bekijken. Nam je zoon of dochter vorig jaar deel aan één van deze vakantiewerkingen? Dan ontvang je binnenkort een exemplaar per post.

Inschrijven voor alle UiT-Kajuit kampen, tiener 2daagses en sportkampen in 2019 kan op vrijdag 1 februari om 18u via de webshop

Heb je geen internet of computer ter beschikking of heb je nog vragen omtrent de kampen/2daagses, dan kan je tussen 18u en 20u terecht op de Jeugddienst of Sportdienst. Er is die avond permanentie voorzien om jullie telefonisch/aan het loket op weg te helpen.

Om vlot te kunnen inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen, sportkampen en tiener 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inschrijvingen.