#steun bij brand Bavikhove

Een zware dag vandaag.

Een bedrijf dat al ruim 30 jaar een gevestigde waarde is in Bavikhove, ging vandaag in de vlammen op. Onze burgemeester, de stadsdiensten, de hulpdiensten en bij uitbreiding ook de buren zijn hiervan zwaar onder de indruk.

We leven dan ook ontzettend mee met de getroffen eigenaars van de bedrijven die op deze site in de Europastraat zijn gevestigd. De materiële schade is aanzienlijk, maar we mogen ons gelukkig prijzen dat er geen gewonden vielen.

We zijn de hulpdiensten heel erg dankbaar voor hun snel en adequaat optreden. Maar we worden ook warm van de solidariteit van de omwonenden. Door deze brand moesten er een aantal buren geëvacueerd worden, waarvan enkelen uit de heel dichte nabijheid. Sommigen onder hen moeten noodgedwongen de nacht op een andere locatie doorbrengen.

Bij deze brand zijn er heel wat roetresten uitgeblazen van Bavikhove, over Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Zulte tot zelfs in Deinze. Niet fijn om die in je woonomgeving aan te treffen. We zijn verheugd met het begrip dat hiervoor wordt getoond. Deze steun en hulp is hartverwarmend voor alle getroffen partijen.

Extra bezorgdheden over de roetresten? 
Op www.harelbeke.be vind je een antwoord op de meest prangende vragen.

(foto Zuidwestvlaamse Media)

steun brand Bavikhove