Sportshow 2018 - Hulde sportkampioenen 2017

 programma_1.jpg

Sportshow op vrijdag 23 februari 2018

 

De organisatieraad Sportraad nodigt U graag uit naar zijn SPORTSHOW 2018 die zal doorgaan op VRIJDAG 23 februari 2018 in het Harelbeekse Cultureel Centrum “Het Spoor” in de Eilandstraat 6. De aanvang begint stipt om 19.30 uur.

Op deze avond worden naar jaarlijkse traditie heel wat sportmensen uit onze stad genomineerd en gehuldigd omwille van hun verdienstelijke sportprestaties.

Deze sportshow wordt georganiseerd door de Organisatieraad Sportraad, die daarbij mag rekenen op de medewerking van het Departement Vrije Tijd-Sport en het Stadsbestuur.

De presentatie is terug in handen van moderator Jeroen Sap. Tijdens een aantal interviews legt hij een paar topsporters  op de rooster (Sandrine Tas, Nico Mattan, Eli Iserbyt en Guy Hannosette).

De interviews worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s, optredens en uiteraard ook de verkiezing van de Harelbeekse sportlaureaten.

Deze sportshow is een niet te missen gebeuren voor elke Harelbeekse sportliefhebber. Wij rekenen op uw aanwezigheid !!! Zowel individuele sporters als clubs, als gewoon geïnteresseerden zijn welkom.  Na het formele gedeelte bieden het stadsbestuur en de sportraad de aanwezigen nog een drankje aan. 
De deelname is gratis. 

Wil je erbij zijn, stuur dan een mailtje naar feadra.tytgat@harelbeke.be

 
Inge Cosaert                                                            Mildred Verschelde
Secretaris                                                                Voorzitter

 

Aangemaakt op: 23/01/2018

Reactie toevoegen