Sportdienstnieuws

Wat zoekt Olaf op kamp Antarctica?
Vele kinderen zijn nieuwsgierig en hebben zich al ingeschreven voor deze ijskoude sportkampen die doorgaan van 3 t.e.m. 5 januari 2018. Wil je er ook bij zijn? Aarzel dan niet langer en vraag aan mama of papa om nu in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt.Inschrijven kan via https://www.harelbeke.be/vrije-tijd/sport/sportkampen#kerst

Sportaanbod voorjaar 2018

Het nieuwe sportaanbod voor het voorjaar 2018 staat online. Zowel sportactiviteiten voor jongeren, volwassenen als senioren. Een heel uitgebreid aanbod. Neem dus gerust een kijkje op www.harelbeke.be/sport en schrijf je meteen in!
Nieuw : BOKWA. De moves zijn gebaseerd op letters van het alfabet en op de cijfers. Shaken maar!

Oproep kandidaten sportlaureaten 2017

Ben jij een sportkampioen of recreatieve sporter?

Sporters groot en klein zullen in 2018 weer in de bloemetjes gezet worden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Ken je iemand die in aanmerking komt voor één of meerdere van onderstaande categorieën, geef dan zeker alle gegevens door zodat we het nodige kunnen doen. Categorieën: Sportjunior, Sportman, Sportvrouw, Sporter met een beperking, Sportverdienstelijke persoon, Sportvrijwilliger, Jeugdsportclub, Sportclub en Sportverdienstelijke club, Recreatieve sporter en sportclub. De prestaties gaan over het sportjaar 2017.

Respecteer de  einddatum van inschrijven, nadien worden er geen kandidaturen meer aanvaard.

De sportshow gaat door op 23/02/2018.

Formulieren te verkrijgen via https://www.harelbeke.be/oproep-kandidaten-sportlaureaten-2017Sporters groot en klein zullen in 2018 weer in de bloemetjes gezet worden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Ken je iemand die in aanmerking komt voor één of meerdere van onderstaande categorieën, geef dan zeker alle gegevens door zodat we het nodige kunnen doen. Categorieën: Sportjunior, Sportman, Sportvrouw, Sporter met een beperking, Sportverdienstelijke persoon, Sportvrijwilliger, Jeugdsportclub, Sportclub en Sportverdienstelijke club, Recreatieve sporter en sportclub. De prestaties gaan over het sportjaar 2017.

Respecteer de einddatum van inschrijven, nadien worden er geen kandidaturen meer aanvaard.

De sportshow gaat door op 23/02/2018.
De nodige formulieren kan je terugvinden op www.harelbeke.be/sport

 

 

Aangemaakt op: 14/11/2017

Reactie toevoegen