PRUP Fietssnelweg Kortrijk-Harelbeke-Waregem

okt
23
jan
05

Fietssnelwegen brengen je vlot en veilig over langere afstanden. Vlaanderen telt reeds heel wat fietswegen die dienst doen als fietssnelweg, zoals routes langs spoorwegen.

In overleg met de steden Kortrijk, Harelbeke en Waregem, is de provincie West-Vlaanderen gestart met de opmaak van een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) voor de aanleg van een fietssnelweg langs het spoor tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Op vandaag bevinden we ons in de absolute startfase van het project en de bijhorende procedure.

Er wordt een raadpleging georganiseerd over de start- en procesnota; deze loopt van 23 oktober 2017 tot en met 5 januari 2018. De start- en procesnota zijn tijdens deze periode hier raadpleegbaar.  Een tentoonstelling met infopanelen is op het stadhuis te bezichtigen van 14 november tot en met 1 december 2017 tijdens de openingsuren van het stadhuis. Op dezelfde locatie wordt een informatiemarkt georganiseerd op donderdag 30 november van 16u tot 20u, waar je je vragen aan medewerkers van de provincie kan stellen.

Aangemaakt op: 23/10/2017