Nieuws - meest recent

nov
30

Is een fietshelm verplicht als je met een elektrische fiets rijdt? Hoeveel fluohesjes moeten er verplicht in je wagen liggen? Mag je dochter van 10 jaar vooraan in de auto zitten? En hoe zat het ook alweer met afleiding?

Ontdek het op www.degroteverkeersquiz.be. In deze online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) kan je je kennis over verkeer en mobiliteit opfrissen.

De sportdienst van Harelbeke is verheugd dat er zich al 21 sportievelingen hebben ingeschreven voor het ijskoud omnisportkamp Antarctica (03-05/01/2018) in de sporthal van Harelbeke.

Dit maakt dat het kamp dan ook volzet is.

Denk je, tju, ik had er toch graag bij willen zijn. Geen probleem. Wacht niet meer en schrijf nu zeker in via de webshop. Je wordt doorverwezen naar een wachtlijst. Indien we aan 11 deelnemers op de wachtlijst geraken wordt een extra groep opgestart.

W13, de organisatie van OCMW's van 13 Zuid-West-Vlaamse gemeenten waarschuwt voor misbruik bij dossieraanvragen van huis-aan-huisverkopers die energie, energieleningen en zonnepanelen verkopen.

W13 stelde vast dat iemand in de ruime omgeving van Kortrijk van deur tot deur trekt om energiecontracten, zonnepanelen en energieleningen te verkopen. Die persoon beweert  te werken voor Eneco. W13 merkt dat die producten vaak aan de man worden gebracht bij kwetsbare personen die niet altijd zicht hebben op het totaalplaatje en vaak niet begrijpen wat ze aangeboden krijgen.

dec
01
dec
31

TENTOONSTELLING DAVID SPEYBROUCK

Tastzin    1—31 december 2017

Vernissage: zaterdag 2 december 2017 om 16 u 

Inleiding: Frans Boenders

 

 

dec
02

 

Zaterdag 2 december - 20u00 - Aula CC het SPOOR

nov
24

Vrijdag 24 november - 20u00 - Aula CC het SPOOR

nov
23

Donderdag 23 november - 20u00 - Aula CC Het Spoor

Ben jij een sportkampioen of recreatieve sporter?