Planning werken Politieke Gevangenenstraat en bedrijventerrein Zuid - augustus 2020

Gepubliceerd op Dinsdag 11 augustus 2020
17 augustus 2020
foto wegenwerken

Update 11/08/2020
Vanaf 17 augustus 2020 starten de werken in de Politieke Gevangenenstraat tussen de Venetiëlaan en de Hallestraat. De omleiding is via de Spinnerijstraat en de Hallestraat.
Bewoners van de Politieke Gevangenenstraat en de zijstraten in dit stuk worden door de aannemer op de hoogte gehouden.
De werken in de Venetiëlaan (kant firma Lano) gaan gewoon verder (vanaf 10 augustus 2020). De omleiding blijft Boerderijstraat-Spoorwegstraat-Harlemboislaan.
Binnenkort wordt de tijdelijke situatie aan de brug naar de Hoevestraat ook weer aangepast. De Hoevestraat is niet meer bruikbaar voor vrachtwagens, zoals vóór de werken is daar terug een tonnageverbod.
Omleidingen bedrijventerrein augustus 2020

----------
Vanaf 22 juni 2020 starten voorbereidende werken voor het plaatsen van de bemaling ter hoogte van de Schaapsdries in de Politieke Gevangenenstraat.
Vanaf 6 juli 2020 starten dan de werken ter hoogte van het kruispunt van de Schaapsdries en de Politieke Gevangenenstraat. Er wordt in de Schaapsdries gestart met een rioleringsconstructie.
De Politieke Gevangenenstraat blijft hierbij toegankelijk voor het verkeer en ook het kruispunt Spinnerijstraat-Venetiëlaan zal dan weer toegankelijk zijn.
Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden wordt na het bouwverlof gestart met de werken in de Politieke Gevangenenstraat zelf.