Nieuw programma CC het SPOOR

CC het SPOOR maakte haar nieuw programma voor het seizoen 2018-2019 met toeters en bellen bekend. Het startschot van het nieuwe seizoen is gegeven.

Er is muziek met het Zesde Metaal, Faces on TV en Isolde Lasoen. Die Verdammte Spielerei gaat de klassieke toer op en H'Mused is een nieuw stadsfestival rond klassieke muziek.

Op het vlak van theater wordt het smullen van het nieuwe stuk van Arne Sierens (Compagnie Cecilia). Ook theatericonen Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef staan op de planken. Jonas van Thielen brengt met Reinhilde van Driel Romeo en Julia.

Xander Derycke en Kamal Kharmach zijn toppers op het vlak van humor. Ook Piv Huvluv en Pieter Verelst mag je niet missen.

Families kunnen hun hart ophalen met Kaatje of 4Hoog. Of wat dacht je van King Kong?

De matinees zijn een vaste waarde in cc het Spoor. Dit jaar brengen ze Jan De Wilde, Liliane Saint-Pierre, het Pret huis en de Komedie Compagnie.

Staan verder nog in het aanbod: IBBA, 40 jaar Dag van Het Woord en clubconcerten met Tweeklank. Ook jazz en brass (IBBA) zijn sterk vertegenwoordigd.

De liefhebber van de betere film kan bij CinéSPOOR terecht. Bij het cursusaanbod is opnieuw heel wat fijns te ontdekken. 

Het volledige programma kan je vinden op www.cchetspoor.be of in de brochure. De brochure kan je hieronder online lezen. Via deze link kan je de papieren brochure bestellen. 

Meer info    Tickets bestellen

Aangemaakt op: 28/05/2018

Reactie toevoegen