Lezing en proeverij uit grootmoeders keuken

nov
23

Ga mee op een reis door de tijd naar de keuken van grootmoeder en kom te weten hoe er vroeger gekookt werd, wat er op de tafel kwam en welke kookboeken populair waren. Freddy Tyberghein, gepassioneerd verzamelaar van oude kookboeken, vertelt je er alles over. Aan de hand van oude kookboeken, proevertjes en foto's dompelen we je onder in de meest smakelijke geschiedenis van de voeding. Deze activiteit kadert in het programma van de Week van de Smaak.

Inschrijven

Praktisch: vrijdag 23 november 2018 om 19.30 uur in CC het Spoor. De lezing is gratis

Meer info: info@harelbeke.be of 056 733 311

 

Oproep

Had jouw (groot)moeder vroeger ook een schriftje met al haar kookgeheimen in? Voor de Week van de Smaak gaan we op zoek naar oude (en gezonde) recepten uit ‘grootmoeders keuken’. Deze recepten willen we bundelen zodat jullie deze tijdens de Week van de Smaak als dagschotel op het menu kunnen zetten.

Heb je een leuk recept, een afbeelding van een oud receptenschriftje, de menukaart van een feest jaren geleden? Bezorg ons het materiaal digitaal via info@harelbeke.be of breng het binnen in het stadhuis. We scannen alles in en bezorgen je de originele documenten uiteraard terug. Alle recepten zijn welkom, van vlierbessensiroop tot hutsepot! 

 

Zie ook

Aangemaakt op: 18/09/2018