Nieuws - meest recent

jul
01
aug
23

Met de speurtocht Blits Dichtebie verken je het prachtige West-Vlaanderen op 20 unieke plaatsen en maak je kans om een gloednieuwe Mitsubishi Space Star te winnen!
Zo slaan we drie vliegen in één klap: je leert de prachtige regio op een leuke en originele manier kennen, je hebt al heel wat toffe plannen om een mooie zomerdag te spenderen én je maakt kans op een prachtige prijs!

jul
05
aug
26

 

 

In 2014 presenteerden wij voor het eerst een grote groepstentoonstelling met aandacht voor de grafische kunsten.

jul
21

Wij nodigen U vriendelijk uit op vrijdag 21 juli in de Sint Salvatorskerk  voor het TE DEUM ter gelegenheid van de Nationale Feestdag.

De personaliteiten verzamelen om 8u55 aan de ingang van de Sint Salvatorskerk.

Na het Te Deum wordt een bloemtuil neergelegd aan het monument van de oorlogsslachtoffers.

UiTPAS omruilvoordeel: flashy zonnebril!

Heb je het afgelopen jaar al punten gespaard met je UiTPAS? Zet dan de vakantie knallend in met een flashy zonnebril van de jeugddienst! In ruil voor 5 UiTPAS-punten wordt je de trotse eigenaar van een exemplaar. Je kan je bril ophalen op de jeugddienst.

Zomerwedstrijd #JDHarelbeke

Hulpverleningszone Fluvia (brandweer) heeft een nieuwe website: www.hvzfluvia.be.

Sinds kort kunnen inwoners met wateroverlast, stormschade of een wespennest ook online hun probleem melden.

In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. TravellersOnline is de site waarop Belgen gratis en gemakkelijk de FOD Buitenlandse Zaken kunnen inlichten dat ze op reis vertrekken. Op de site vullen ze reis- en persoonsgegevens in en de gegevens van een contactpersoon in België.

Gelieve er rekening mee te houden dat er dit weekend festiviteiten zijn in het centrum van Bavikhove, dit door Bavikhovekermis.

Werk je graag samen met mensen en verenigingen? Ben je stipt en klantvriendelijk? Hou je van flexibel en gevarieerd werk. Dan word jij misschien onze nieuwe zaalverantwoordelijke voor cc het Spoor.

Neem een kijkje op deze pagina.


 

 

Iedereen die verbouwt, kan te maken krijgen met asbest. Maar dat is geen reden tot paniek. Asbest bestaat uit microvezels die je met het blote oog niet kunt zien.

Het was een populair bouwmateriaal dat tussen 1940 en 1998 in wel 3500 verschillende toepassingen werd gebruikt: dakleien, golfplaten, vloertegels, bloembakken, vensterdorpels, ...

1 reacties