Inschrijven UiT-Kajuit, sportkampen en tiener 2daagses

Speelpleinwerking

Inschrijven UiT-Kajuit, tiener 2daagses en sportkampen

Inschrijven voor de UiT-Kajuit kampen en tiener 2daagses voor het hele jaar en de sportkampen tijdens de zomervakantie kan vanaf vrijdag 1 februari om 18u,  online, via de webshop.

Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met de gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

Heb je je kind nog nooit ingeschreven via de webshop, neem dan contact op met de Jeugddienst of Sportdienst zodat de account actief is op het moment dat je wil inschrijven.

Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je die avond tussen 18u en 20u welkom op de Jeugddienst of Sportdienst. We helpen je graag op weg.

Via de webshop schrijf je je kind in voor de verschillende activiteiten en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de activiteiten is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Vragen over sportkampen: 056/733 460

Vragen over UiT-Kajuit of tiener 2daagses: 056/733 480