Infrastructuurwerken Beversestraat

Gepubliceerd op woensdag 22 december 2021

De Beversestraat verkeert in minder goede staat en het voetpad moet dringend aangepakt worden. Bovendien is de straat een belangrijke fietsas naar Beveren-Leie, maar leent de inrichting van de straat zich daar momenteel niet toe. De straat is ook nog niet uitgerust met een gescheiden rioleringsstelsel. Daarom wordt de Beversestraat om die redenen heringericht met de focus op vergroening en ontharding.

De stad (infrastructuurwerken) en Fluvius (als rioolbeheerder) stelde Jonckheere BV aan als studiebureau voor het ontwerp van alle facetten van deze straat.

Digitaal infomoment

Om alle buurtbewoners op de hoogte te stellen van de noodzakelijke werken en hen de kans te geven om feedback te geven, vond er een digitale infovergadering plaats op dinsdag 21 december 2021.

Maak je afspraak met de afkoppelingsdeskundige van Fluvius

Bij elk rioleringsproject waar er een gescheiden riolering wordt aangelegd, komt een afkoppelingsdeskundige op huisbezoek. Dit om de eigenaar bij te staan bij het afkoppelen van zijn woning. Maak nu online je afspraak met de afkoppelingsdeskundige Elien Verstraete van Fluvius. Zij start de bezoeken vanaf februari 2022.

Maak je afspraak

Lukt het je niet om online een afspraak in te plannen? Dan kan je het onderstaande invulformulier uitprinten, invullen en mailen naar elien.verstraete@fluvius.be of opsturen naar:
Fluvius t.a.v. Elien Verstraete
President Kennedypark 12
8500 KORTRIJK

Print het formulier

De presentatie en de plannen:

Presentatie Fluvius

Presentatie studiebureau

Grondplan 1

Grondplan 2

Grondplan 3

Legende

Hoe Harelbeke veranderde en de Beversestraat mee