Hallo Harelbeke! 👋

Hallo Harelbeke!

KICK-OFF Hallo Harelbeke! 👋

Hallo Harelbeke! is een nieuw concept, om op een laagdrempelige en open manier ideeën uit te werken in de stad samen met geïnteresseerde burgers, leden van de adviesraden en gemeenteraadsleden. Het idee is om te komen tot een soort platform, waarin deelnemers over verschillende thema’s kunnen discussiëren, standpunten kunnen innemen en adviezen geven aan de gemeenteraad. We zien het participatieplatform als een ‘pool’ burgers die afhankelijk van het thema hun inbreng kunnen geven.

Hoe het platform Hallo Harelbeke! er zal uitzien ligt nog niet vast, maar willen we vooral SAMEN met de bovengenoemde personen vormgeven.

Met het nieuwe platform Hallo Harelbeke! proberen we een basis te bieden voor allerlei thema's: Noord-Zuid, klimaat, sport, jeugd, cultuur, sociale thema's... Je kan met dit platform bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop over een jeugdgerelateerd thema, maar ook een praatgroep over klimaat mee volgen of het Wereldfeest mee helpen organiseren. Loop je zelf al een tijdje met een idee of initiatief voor jouw buurt? Hallo Harelbeke! biedt jou een platform om het met je buren of andere geïnteresseerden te bespreken en effectief te plannen. Het engagement kies je volledig zelf. Wil je jou beperken tot één bepaald thema? Dat kan. Heb je een brede interesse en wil je meedenken over verschillende thema's? Dat is zeker ook mogelijk. 

FEESTJEEEEE!

De start van iets nieuws, daar hoort een feestje bij!

Eind augustus betekent voor de meesten het einde van het verlof. Wij steken voor jullie de BBQ aan en trekken een fles open op donderdag 29 augustus van 18 tot 20 uur op de parking van CC het SPOOR (bij regen in de feestzaal).

Op het programma:

18.00 uur: introductie door een comedian (klik hier om te ontdekken wie!)

18.30 uur: creatieve brainstorm aan de hand van workshops

Tussendoor kan je genieten van een lekkere worst op de BBQ (vlees, veggie of halal). Ook kinderen zijn meer dan welkom, er is kinderanimatie voorzien.

Alle verdere informatie over Hallo Harelbeke! vind je op www.harelbeke.be/hallo-harelbeke of hallo.harelbeke.be