Nieuws - meest recent

De stad werkt voor wat betreft de opvang van huisdieren samen met het dierenasiel Leiestreek. De opvang van wilde dieren wordt echter verzorgd door de opvangcentra van Vogelbescherming Vlaanderen. In West-Vlaanderen zijn er twee erkende opvangcentra in Beernem en in Oostende. Ook wilde dieren in nood uit onze stad kunnen daar worden opgevangen.

We willen graag te weten komen hoe tevreden je bent over de dienstverlening in het stadhuis. (Je kan deze bevraging in enkele minuten en volledig anoniem invullen.)

1 reacties

Jaarlijks voert Statistiek Vlaanderen een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Met dit onderzoek wil de overheid weten met welke problemen de burger te maken krijgt, wat mensen verwachten van de toekomst en hoe de burger staat tegenover een aantal overheidsmaatregelen. Dit jaar zijn er onder meer vragen over mediagebruik, houding ten opzichte van personen met een handicap, vertrouwen in de overheid, toekomstverwachtingen en zo meer.